Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada etiketlemeyi falan bilmiyorum gürbüzkedi hamile olan arkadaşımız varya o buralarda mı? Nasıl gidiyor acaba?

İste aynen öyle . Kafa dolu stres o biçim zaten . O yüzden kırmızı kart yiyoruz su düşüncelerden sıyrılıp rahatımıza baksak hersey daha güzel olcak ama bende dahil ya pa mı yo ruz . Ben çok denedim şahsen beceremedim becerebilenide kutluyorum
Dusunmiyecem derken bile dusunuyoruz ne yapmamiz gerekiyor gercekten hic bilmiyorum :KK12:

Bu arada etiketlemeyi falan bilmiyorum gürbüzkedi hamile olan arkadaşımız varya o buralarda mı? Nasıl gidiyor acaba?
Kendileri de gelir de ben haber vereyim ikisi de iyi masallah.. GurbuzKedi GurbuzKedi de aldilar kalp atisini masallah.. 7+1di en son
duskapani duskapani da 8+3te..
Darisi basimiza insallah..:KK200:

Kızlar eşim keçiboynuzu almış gelmiş neymiş ben çörek otu kuru yiyormusum oda onu yiycekmis kontrol oldu herşeyi normal aslında neyse şimdi bunu yemesimi iyi kaynatip suyunumu icireyim adamıda bozdum :KK48:

Kendileri de gelir de ben haber vereyim ikisi de iyi masallah.. GurbuzKedi GurbuzKedi de aldilar kalp atisini masallah.. 7+1di en son
duskapani duskapani da 8+3te..
Darisi basimiza insallah..:KK200:
Canım sana hayranım ya hiçbir şeyi unutmuyorsun:)) ben dün söylediğimi bugün unutuyorum:KK70:

Sagol Allah razi olsun.. baska dualarinda da bulunmak beni mutlu eder.. :KK68::KK200:
Hep dualarımdasınız canım:) sabaha karşı uyku problemi yaşıyorum genelde hep de dua ediyorum o arada çocuk isteyen herkese:dua: inşallah sağlıkla gelir 2.çocuk:):KK200: En yakın zamanda güzel haberler alıcaz inşallah hepinizden:)

Hep dualarımdasınız canım:) sabaha karşı uyku problemi yaşıyorum genelde hep de dua ediyorum o arada çocuk isteyen herkese:dua: inşallah sağlıkla gelir 2.çocuk:):KK200: En yakın zamanda güzel haberler alıcaz inşallah hepinizden:)
Evet biz biraz daha rahatiz canmoglumla beraber cok sukur bir evladimiz var.
Rabbim isteyene versin insallah saglikla tez zamanda
Gecen yine haberlerde gordum 5 gunluk bebegi birakmislar camiye icim sizladi ya dedim bi kerede bizim karsimiza alirim ciddiyim..

Back
X