Hangi hastanedesin canım. Biz zeynep kamildeki bütün proflarla görüştük baş hekimle görüştük. Atıl Yüksel hoca var ona bile gittik şişlide, kesinlikle bunun tekrarlama olasığı yok, 2 tane daha düşük olırsa, sağlıklı çocuğunuz olmazsa gelin araştıralım dediler. Şimdi de ben bütün özellere gidip soruyorum yanaşmıyolar genetiğe boşuna para vermeyin bence bişey çııçkmaz sağlıklı oğlunuz var diyolar. O yüzden yaptıramıyoruz. Benim hepsi birbirinden farklu kayıp olduğu için zaten dr lar diyor senin hepsi aynı hastalık değilki farklı farklı, biri dış gebelik biri tiroide bağlı kalp durması 2 de kimyasal. İşte ben dedim yaptıralım falan ama dr lar da para kazanmak istemez mi ki gerek yok o zaman oğlunuz olmazdı diyorlar 3 ay içinde kadınlar düşük yapıyo çoğu zaten bu hastalıklarmış. O zaöan kimsenin çocuğu olöaz diyo bu tamamen şans. Tamam genetik olur ama sağlıklı çocuk olmazmış. Sizin ki şans yani herkeste ne kadar oladılık varsa sizde de o kadar olasılık aynı diyor döllenme sırasında oluşan bişeymiş.