• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.Rüyasında düşük yaptığını gören kişinin maddi yükümlülükleri de hafifleyecek, kazancı artacak, işlerinde en zirvedeki günlerini yaşayacaktır. Her anlamda güzel olan şeylere delalet eder, sağlığın ve ömrün de uzun olacağını müjdeler.🤣🤣
Kopyalayip yapistiramadim ben sen bak diye dedimdi insallah yakindir..

Ah canim benden tavisiye yapmayin oyle valla brnde sartlandrdim resmen kendimi iki ay 1 hafta regl tarihim atti strestenmis sonra adet gordum dr.gittim kontrol etti birsey cikmadi testlerde..

Son düzenleme:
:rolleyes:ya tabi ki martta hiç bebek olmıcak hali yok öyle bişey olabilir mi . Resmi kayıtlara göre yapılmş bi çalışma bu. Hem teyzelerin martta doğduysa haziranda rahme düşmüşlerdir. Bu ay hamile kalanlar kasım gibi doğum yapacak insallah. dlkkydlntpl dlkkydlntpl sen çok kafana taktığından böyle rüyalar görüyosun. Düşünmekten görülen rüyaların tabiri yoktur anlam aranmaz canım

:rolleyes:ya tabi ki martta hiç bebek olmıcak hali yok öyle bişey olabilir mi . Resmi kayıtlara göre yapılmş bi çalışma bu. Hem teyzelerin martta doğduysa haziranda rahme düşmüşlerdir. Bu ay hamile kalanlar kasım gibi doğum yapacak insallah. dlkkydlntpl dlkkydlntpl sen çok kafana taktığından böyle rüyalar görüyosun. Düşünmekten görülen rüyaların tabiri yoktur anlam aranmaz canım
Ay dogru koz ben kasım dogumluyum buatafa🤣🤣🤣 10 aydır uzuntuden kafa kalmadıkı kuzum bugun gogus uclarımmacıyo hafıf bakalım nolcak anlamıyorım artık kendımden bode wcden cokamıyorum

yukledim sonunda uygulamadanmis sorun. kizlar ne yorum yapabilirsiniz teste tecrubeli olanlar daha yeni kullanamya basladim ben 3 gun oldu ilk defa bugun gordum biraz koyuluk bu yunurtlama demek anlamina mi gekiyor yumurtlama yakin mi iki gundur silik olup simdi koyulastigi icin yumurtlamayi kacirmadigimi dusunuyorum dogru degil mi ?

Eklentiler

• Screenshot_20190316-132705.webp
    Screenshot_20190316-132705.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 34
yukledim sonunda uygulamadanmis sorun. kizlar ne yorum yapabilirsiniz teste tecrubeli olanlar daha yeni kullanamya basladim ben 3 gun oldu ilk defa bugun gordum biraz koyuluk bu yunurtlama demek anlamina mi gekiyor yumurtlama yakin mi iki gundur silik olup simdi koyulastigi icin yumurtlamayi kacirmadigimi dusunuyorum dogru degil mi ?
İkisi de aynı koyulukta olacak daha var. Erken baslamışsın

Cnm kacıncı gunun daha yenı koyualasıyo yumırtlama yok daha t cızgısı c ye esıt uada t daha koyu olunca 36 saat ıcınde yumurtlama olacak demek koyudan sonra sılıklesıncede yumurtladın demek koyuyu gorunce uc gun ust uste degerlendır derım ben oyle hamıle kalmıştım

Cnm kacıncı gunun daha yenı koyualasıyo yumırtlama yok daha t cızgısı c ye esıt uada t daha koyu olunca 36 saat ıcınde yumurtlama olacak demek koyudan sonra sılıklesıncede yumurtladın demek koyuyu gorunce uc gun ust uste degerlendır derım ben oyle hamıle kalmıştım
aderim 1 martta baslayip 5inde bitti teste baslayalida 3 gun ilk ikisinde cikmadi bugunde bu sekilde cikti

Kac gunde adet oluyosun yenı koyulasıyo gıbı geldo bana
son iki ay biraz duzensiz gun olarak ama 28 en fazla 29 olur bu ay erken olxum 25 o yuzden kafam karisti yumurtlamayi neye gore hesaplayacagimi bilemedim bi turlu 2 gun silikti bugun belirginlesti bende o yuzden danismak istedim

20190308_233522.webp

Benimkilerde boyleydi kafama takildi ya benimki hangi aksamdir brn bunlari oglen yaptim bide 9 martta yaptim oda full tek czgi yani ikinci czgi silik olarak bile yoktu ve ben 8 martta degerlndirmemisim 5 6 7 geceleri yapmisim szce kacrdimmi :(

son iki ay biraz duzensiz gun olarak ama 28 en fazla 29 olur bu ay erken olxum 25 o yuzden kafam karisti yumurtlamayi neye gore hesaplayacagimi bilemedim bi turlu 2 gun silikti bugun belirginlesti bende o yuzden danismak istedim
Sen ıkıgınde bır degerlendır gunluk yaptıgın testlerı atabılırsın buraya cnm 12 16 araso daha ıyı cıkar 3 4 saatte sıvı almadan yap

Eki Görüntüle 2246441
Benimkilerde boyleydi kafama takildi ya benimki hangi aksamdir brn bunlari oglen yaptim bide 9 martta yaptim oda full tek czgi yani ikinci czgi silik olarak bile yoktu ve ben 8 martta degerlndirmemisim 5 6 7 geceleri yapmisim szce kacrdimmi :KK43:
7 pık gıbı duruyo cnm 6 7 8 degerlendırdıysen olma ıhtımalı yuksek

Back
X