• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyon takinbindeyim 19. Gunum testler ya silik yada hafif bi çizgi beliriyor burdan bi arkadaşta akıntı takibinde yap demisti onuda yapıyorum aksam dan beri akintim var denildigi gibi yumurta akı gibi şeffaf ve sunen sevindim dedim yumurtlama olcak sanırım sabahı bekledim test yapmak için şimdi ovu testi yaptım 2. Çizgi neredeyse görünmüyo bile🙄
Benimde oyle canim biraz koyulasir gibi oluyor tam yarin daha koyulasacak diyorum silik cikiyor
Benimde 20.gunum daha yakalayamadim koyu cizgiyi :KK43:

kizlar ya ben ovulasyon testi yaptim testlerimide attim buraya hep silikti ben suan adet oldum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz ya tam test yaptigim gunler silikti cizgiler neden boyle oldu sizce ?

Arkadaşlar gebelik testinden sonra pozitifse kan veriyoruz. Sonra doktor alttan mı muayene ediyor? Süreç nasıl işliyor merak ediyorum :)
Kan verdikten sonra pozitifse aşağı yukarı 5+1 gibi falan alttan kese gözüküyor. Sonra 2-3 hafta sonraya bir randevu veriliyor. Tekrar alttan kalp atışına bakılıyor.

kizlar ya ben ovulasyon testi yaptim testlerimide attim buraya hep silikti ben suan adet oldum yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyoruz ya tam test yaptigim gunler silikti cizgiler neden boyle oldu sizce ?
Sıvı alımına dikkat etmeden ya da sabah çok erken saatlerde yapmışsındır tahminen. LH çünkü hareket ettikçe de gün içinde artan bir hormon.

yukledim sonunda uygulamadanmis sorun. kizlar ne yorum yapabilirsiniz teste tecrubeli olanlar daha yeni kullanamya basladim ben 3 gun oldu ilk defa bugun gordum biraz koyuluk bu yunurtlama demek anlamina mi gekiyor yumurtlama yakin mi iki gundur silik olup simdi koyulastigi icin yumurtlamayi kacirmadigimi dusunuyorum dogru degil mi ?
Muhtemelen bir gün geç başlamışsın canım bugün regli olduysan 14'ünde yumurtlamışsındır. Lh yumurtlamadan bir iki gün önce artıyor yani 12 muhtemelen 13'ünde pikti. Sen testleri 16'sında üç gündür yaptığını söylemiş ve eklemişsin yani 14-15-16'sında yapmışsın. 14'ünde yumurtlama olduğu için zaten silik çıkmış.

tam 13unde baslamistim canim belkide haklisin silik diyede degerlendirmemistm o gunleri of ya takvimim yaniltti beni uzuldum simdi

Kızlar ovulasyon testi deneyiminde merak ettiğim bir konuda hamileliği gösteriyor diyenlerin ağırlıklı olması, bende bata 5 gün kaladan itibaren ovu testi yapmaya başladım silik çizgiyle başlayan testler koyulaşmaya başladı en alttaki 1 saat önce yaptığım test. Bata 2 günüm kaldı. Bakalım yarin ve regl olmazsam diğer gün daha da koyulaşacak mi. Bata 2 gün kala yumurtluyor olamam. Bu neyin koyulaşmasi göreceğiz. Güvenilirliğini de tecrübe etmiş olacağım. Hakkımızda hayirlisi

2251248
image.webp

Back
X