• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde adetlerim düzensizdi.. Bende insülin direnci varmış meğerse ilac içiyorum.. Bide keten tohumu aspir yağı hayıt suyu içiyorumm bunları kullandıktan sonra 3 aydır 28 günde oluyor insülinim de düşmüş çok şükür.. Ovulasyonu da emin olabilmek için almıştım 30 luyu bir ayda bitirdim 🙈 takvimdeki tarıhte en koyu oldu. Ama tam koyu deil işte.. İnşallah en kısa zamanda kavusurum ben de bebişime.. Hayırlı olsun sizin de bebeginiz saglıcakla kucağınıza da alırsınız inşallah 🙏🏻
sağol kuzum amin Allah razı olsun.. bak düzene de koymuşsun.. gelir bebişin yakındır.:dua::dua::dua:

2284614

Ne sliniyo ne koyulaşıyo bemimkide ayrı bir terane :KK49:

Normalde pik diyemeyiz ama baya koyu. Dün bahsettiğim gibi belki senin pikin bu yarın da yapıp takip edicez o zmn
Notlarına güldüümm☺

Vallahi hastalik bu yaa
Tövbeler olsun bitsin testler alirsam eger. :KK12:
Bana gorede pik degil ama esime gore en kral pik :halay:
Bencede en iyisi yarini beklemek
Saol canim zaman ayırdığın icin :KK15:

Canlar eşim ultrasona girdi varikosel tespit edilmemiştir diyor sonucunda. Kist varmış Pazartesi yine gidicez başka doktora bugün gittiğimiz doktor sigara içmeyin bi ilaç vericem 2 ay çocuk olmazsa gelin dedi hatta bu zamana kadar senin hamile kalman lazımdı dediği bana 😄

İçim rahatladı benim de tam kırmızı olmayınca acaba yumurtlama olmuyor mu diye içime şüphe düşmüştü. Çunku paylasıla. Testlere bakıyorum simsiyah çıkna bile var.. Neden bizimki az koyu çıkıyor acaba
Bende hiç aynı renkte koyuluk yakalayamadım hatta üzüldüm heralde yumurtam çatlamadı diye. Ama adetin 10.gunu doktora gitmiştim ve doktor sağ tarafta iyi bir yumurta var bak diye göstermişti..dedim demekki testte hata var sonra.

Bende hiç aynı renkte koyuluk yakalayamadım hatta üzüldüm heralde yumurtam çatlamadı diye. Ama adetin 10.gunu doktora gitmiştim ve doktor sağ tarafta iyi bir yumurta var bak diye göstermişti..dedim demekki testte hata var sonra.
Bunun yüzünden her sancıyı yumurtlama sancısı sandım bu ay.. Acaba şimdi mi yumurtluyorum şimdi mi çatlıyor diye.. En kısa zamanda döllenir de bizde kavuşuruz bebeğimize artık.. Zaten 1.olsun 2. için hiç korunmıcam..

Back
X