- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #11.141
Hayırlı olsun bu ayi nasıl degerlendirdin canmBuda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bu ayi nasıl degerlendirdin canmBuda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.![]()
Naptım canımm❤ aminn inşallah. Ne dicem olumsuz düşündükçe olumsuz olur. İyi düşünmeye çalışıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor:)
Takipteyim ama pek katılmıyorum canım:)İnsallah canim.
Rabbim tum dileyenlere bu guzel duyguyu nasip etsin.Sanirim bende mart annesi olarak yine dibin de bitecegim.
![]()
Hayırlı olsun bu ayi nasıl degerlendirdin canm![]()
Bende sadece aksamlari firsat bulursam katilabilirim insallah.Takipteyim ama pek katılmıyorum canım:)
Amin amin.
Gecen ay 12.gün yumurtlamayı gördüm bu ay 11.günde yumurtladım galiba yarınki testte netleşirBugün devam etmesin din 27-28 gundeyse 13.14.günde Catlar belki bu ay erken yumurtladin
Kuruduktan sonra cıkıypr sa ıtıbad etme canm.. Benim de 2 test kuruduktan sonra cıktı su an adetin 2 günümdeyimBuda dünkü testim canim.Fazlaca belirti yasiyorum zaten. Gecen ay bu cizgilerin golgesi bile cikmamisti.Bat'a 5 Var hala. Hayirlisi olsun insallah.![]()
Günaydın
Günaydın
Ben burdayım diyor iyice maşallaahh :)
Hayırlı olsun canm bu ayi nasıl degerlendirdin söyler misin
Hayırlı olsun canm bu ayi nasıl degerlendirdin söyler misin![]()
Sormuşum ben sana zaten o kadar hamile oldu ki kime neyi sordum unuttumTeşekkürler Canım
bir önceki sayfada soruna cevap vermiştim.![]()
Sormuşum ben sana zaten o kadar hamile oldu ki kime neyi sordum unuttum![]()
Süperr bundan sonra iyi düşünüyorsun inşallah geldi bebiş..Bata birgün kala ilk idrar ile 2 dakika icinde cikti. 1 hafta bekleyip doktora oyle gideceğim. Kimyasal ise bosa gitmeyim.![]()
Ayy hadi insallahInsallah yakin da baskalari da sana sorar.![]()