- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
- #11.861
Ahhh arkadaşım anlatamam her ay bu günler biz eşimle acildeyiz bende düğün üstü başlayan ve deli gibi göğüs ağrısı ile nefes alamıyorum nöbetleri serumlar panik atak denen illet göğsümde 5mm fibro adenom ovulasyon ile başlayan ağrı kullandığım anti depresan ile sakın gebe kalma diyen doktorlar sayesinde 6 ay korunma ve ayın 7 si evlilik yildonumumuz 6 aydır aşamalı bir şekilde antidepresan bıraktım onun krizleri bu ay dedim nihayet ilaç yok panik atagimi frenledim acil yok serum yok bu ay dedim tamam korunmada yok ama testler böyle resmen yıkıldim ama tabiki hayırlısı Rabbim ol der olur sağlam iman çok sukur ben bu forumdaki herkese dua ediyorum herkesi okuyorum yorumlarını yaşadıklarını kimse farkında değil ama hepsini dualarıma katıyorum illaki birbirimize ettiğimiz çıkarsız temiz dualar rabbime ulaşıyorBiliyorum canım ah o anlar şimdi yazarken bile içim sızladi.. Allah her isteyene gonlundekini versin inşallah sana da herkese..yalnız değilsin..her zaman düşünüyorum benim gibi içi sizlayan ne kadar çok kadın var..belki aynı anda aynı dualar göğe gönderiliyor..yalnız değiliz..biz ozeliz hayata daha çok sarılmayı öğreniyoruz,eslerimizin,mutlulugumuzun kıymetini daha iyi anlıyoruz zor zamanlarimizda destek oldukları için...biz çok çok iyi olmalıyız ki vücudumuz işlevini görsün..biz çok iyi olmalıyız ki bebeklerimiz çok daha iyi olsun..kendimizi salmayalim..inşallah rabbim gozyaslarinin mükâfatını verir en yakın zamanda..mutlu ol gül arkadaşım ve bütün kadınlar gülmeli..kahkahalarimiz bizim en büyük ilacimiz..imkansız diye bir şey yok ol der olur..çok örnekleri var bunun..hiç yumurtlamayan asla çocuğun olmaz denilen tanıdığım bile mucizeyi yaşadı..umut her zaman var..bu ay olmasa da bir gün nasip olacak..bize de sıra gelecek ve hersey çok güzel olacak