• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ve gebelik

senasaygiliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Kızlar bi bakabilir misiniz Ovülasyon takibi yapıyorum bu ay klomen kullandım son adet günüm 17 sinde bitti ve bugün ayın 24 ü en altaki test de bugüne ait

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bi bakabilir misiniz Ovülasyon takibi yapıyorum bu ay klomen kullandım son adet günüm 17 sinde bitti ve bugün ayın 24 ü en altaki test de bugüne ait
klomen'in etkisini bilmiyorum ama bana çok güzel ilerlemiş ve pik olmuş gibi geldi. verimli günlerdesiniz diye yorumladım. :)

5 günlük ovulasyon testim yorumlarmısınız 🥰

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 17
Yani şimdi değerlendirmeliyim demi teşekkür ederim bu arada
evet bildiğim kadarıyla bu en koyu halinden kısa süre sonra yumurta çatlıyor. yani döllenmeye hazır bir şekilde ortaya çıkıyor. en koyu hali ve sonraki günleri de değerlendirmeyi öneriyorlar diye biliyorum. benim hiç bu kadar koyulaşmamıştı ama koyulaştığını gördüğüm gün ve sonraki bir iki gün daha gün aşırı değerlendirdik. pozitif sonuç aldık. gönlünüze göre olsun inşallah

evet bildiğim kadarıyla bu en koyu halinden kısa süre sonra yumurta çatlıyor. yani döllenmeye hazır bir şekilde ortaya çıkıyor. en koyu hali ve sonraki günleri de değerlendirmeyi öneriyorlar diye biliyorum. benim hiç bu kadar koyulaşmamıştı ama koyulaştığını gördüğüm gün ve sonraki bir iki gün daha gün aşırı değerlendirdik. pozitif sonuç aldık. gönlünüze göre olsun inşallah
İnşallah bende sonuç alırım bu 4. Gebelik olacak ilk 3 kalp atışları durdu kürtaj oldum 4. De kimyasal gebelik oldu artık bu ayda olmazsa tüp bebek denemeyi düşünüyorum

Back
X