ovulasyon testi + ve hamileyim

berkal

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
346
5
296
Mersin
mrb arkadaşlar,ben 4 yıllık evliyim 1 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek tedavisi yaşadım.Artık iyice bunalıma girmiştim,ve umudumuzu kesmek üzereydik.Son kez ovulasyon testlerinden kullanalım ve şansımızı deneyelim dedim,ve şuan 6 haftalık hamileyim.Sakın umudunuzu kaybetmeyin,ben Allahıma çok yalvardım,dua ettim ve sonunda dualarımı kabul etti.Allahım bu duyguyu herkese tattırsın,hep dua ediyorum,kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
problem neydi neden hamile kalamıyordun?
ayrıca ovulasyon testini nerden ne kadara aldın cnm bilgi vermeni rica ederim.
nasıl kullandığınıda anlatırmısın?
bende eşimdeki problemden dolayı hamile kalamıyorum.

mrb arkadaşlar,ben 4 yıllık evliyim 1 negatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek tedavisi yaşadım.Artık iyice bunalıma girmiştim,ve umudumuzu kesmek üzereydik.Son kez ovulasyon testlerinden kullanalım ve şansımızı deneyelim dedim,ve şuan 6 haftalık hamileyim.Sakın umudunuzu kaybetmeyin,ben Allahıma çok yalvardım,dua ettim ve sonunda dualarımı kabul etti.Allahım bu duyguyu herkese tattırsın,hep dua ediyorum,kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....

gözünaydın canım ya. peki bişe sorcam ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra nelere dikkat ettin.

hayırlı olsun canım inş.sag salim kucagına alırsın
darısı bizim başımıza :8:

çok teşekkür ederim allah hepinize tattırsın,bizimki sebepsiz infertiliteydi.ovulasyon testini internetten aldım.test pozitif olduğu gün,ertesi günü,ve bir sonraki gün olmak üzere 3 gün ilişkiye girdik,böylelikle hamile kaldım...

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.
problem neydi neden hamile kalamıyordun?
ayrıca ovulasyon testini nerden ne kadara aldın cnm bilgi vermeni rica ederim.
nasıl kullandığınıda anlatırmısın?
bende eşimdeki problemden dolayı hamile kalamıyorum.

canım benim eşim o ay hergün fındık yemişti,bilmiyorum bi etkisi olmuşmudur onu da söyliyim...

arkadaşlar biz hamile kaldığım ay cinsel perhiz yapmıştık,yani ovulasyon öncesi yaklaşık 5_6 gün ilişkiye girmedik bunu da tavsiye edebilirim...

Back
X