- 12 Ocak 2025
- 18
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi wishforpregnant
-
YardımmKızlar 4. Testin yani 6 temmuzda ki testimin pik olduğunu düşünerek öncesindeki 2 gün ve 6 temmuz yani pik varsaydığım gün ilişki yaşadım. Sizce pik o gün mü ya? Sonrasında eşim şehir dışına çıktığı için olmadı...Eki Görüntüle 3615317
Daha pik olmamışKızlar 4. Testin yani 6 temmuzda ki testimin pik olduğunu düşünerek öncesindeki 2 gün ve 6 temmuz yani pik varsaydığım gün ilişki yaşadım. Sizce pik o gün mü ya? Sonrasında eşim şehir dışına çıktığı için olmadı...Eki Görüntüle 3615317
Nasıl ya bugün çizgi tamamen yok oldu silindiDaha pik olmamış
Kızlar 4. Testin yani 6 temmuzda ki testimin pik olduğunu düşünerek öncesindeki 2 gün ve 6 temmuz yani pik varsaydığım gün ilişki yaşadım. Sizce pik o gün mü ya? Sonrasında eşim şehir dışına çıktığı için olmadı...Eki Görüntüle 3615317
Buda benim bak bende başladım
E reglim 24ünde başladı 27sinde bitti hesaplama olarak da ovulasyona uyuyor testte pik gibi nasıl anlıcam ben bunu yaEki Görüntüle 3615322
Buda benim
Valla bana karışık geldi senin ben olsam bende anlayamazdım inşallah kedniminki anlarım bide sende chatgbt yüklümüE reglim 24ünde başladı 27sinde bitti hesaplama olarak da ovulasyona uyuyor testte pik gibi nasıl anlıcam ben bunu ya
Ben sorayım mı ona seninkileri yüklü değilseValla bana karışık geldi senin ben olsam bende anlayamazdım inşallah kedniminki anlarım bide sende chatgbt yüklümü
Yüklü değil rica etsem sorar mısınBen sorayım mı ona seninkileri yüklü değilse
Premom diye bi uygulama var onu indirin testleri yüklediğinizde pik olup olmadığını söylüyorYüklü değil rica etsem sorar mısın
Gece yükleyebilirim sana atarım sonucuYüklü değil rica etsem sorar mısın
Ya sordum 6sı pik dedi ama 8i ovulasyon gösteriyorduPremom diye bi uygulama var onu indirin testleri yüklediğinizde pik olup olmadığını söylüyor
7 pik 8 çatlamış bana kalırsaE reglim 24ünde başladı 27sinde bitti hesaplama olarak da ovulasyona uyuyor testte pik gibi nasıl anlıcam ben bunu ya
Yüklü değil rica etsem sorar mısın
E şuan tamamen silik amaBu markada pik böyle oluyor bende pik değil testleriniz
Hay Allah pik olsun da 6sında ilişki oldu en azından ya7 pik 8 çatlamış bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?