Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ve polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar bu ov testim 2 hafta doktora gittim adetim baya geçikmisti doktor pko olduğunu söyledi adetim bitti 4 gün oluyo nasıl yorumlanıyor bu test bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 20210611_095225.webp
    20210611_095225.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 117
Kizlar bu ov testim 2 hafta doktora gittim adetim baya geçikmisti doktor pko olduğunu söyledi adetim bitti 4 gün oluyo nasıl yorumlanıyor bu test bilmiyorum yardımcı olur musunuz
lh ın bıraz yuksek seyredıyodur pco dan dolayı, o yuzden dıgerlerı gb sıpsılık bı t cıkmaz pek=)t cızgısı c den koyu ya da c kadar olucak. boyle cıkabılır hep gatta bazen bıraz daha koyu cıkadabılır. o yuzden tam pik ve sılıklesmeyı gorene kadar yapmaya devam et=) ılla adetın 14 . gununde yumurtlama zorunlulugumuz yok. benım 23 lerı bıle gordu e o zaman erken gıttıgınde buyumus goze gorunur yumurta olmaz. daha gec olur=)

örnek olsun diye kendi testlerimi yüklüyorum ekte. T ve C ya aynı olacak ya da T, C’den çok koyu olacak. Böyle olduğunda vücudun şunu demek istiyor: yumurta hücreni salacağım, LH hormonu piK yapıyor, hazırlıklı ol. Daha sonra T, silikleşecek. O da şu demek: yumurtanı tüplere doğru yolladım, yani bizim tabirimizle yumurtan çatladı.

7BB68954-48A5-4729-96EE-2ACFBF889EAB.webp

Bu şekilde pik ve silik gördüğün günlerde ilişkiye girmelisin. Çünkü yumurta tüplere yollandıktan sonra 24 saat canlı kalıyor. Yumurtanın salındığı tam saati bilmediğin için bu iki günü üst üste değerlendir. Sonra 2 günde bir şeklinde Değerlendir.

Bir de şunu söyleyeyim, bazen test birden pik olabilir bazen de günden güne koyulaşarak pik olabilir. her iki durum Da çok normal. adet bitikten sonra 2 günde bir olarak değerlendirme Yaparsan yumurtlamayı kaçırmazsın.

Bugun yine yaptım dün koyuydu bugün bi tık silikleşti .

Eklentiler

• 20210612_070945.webp
    20210612_070945.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
Henüz yumurtlama yok siz yine de yumurtlama göreme kadar 2 günde bir ilişki değerlendirin sperm ler bayatlamasın

Testi kullanmaya devam bendede oyle oldu ve adet bitiminin 9 gününde yakaladım 11 günde ise çatlamam oldu

Back
X