- 24 Ocak 2017
- 750
- 552
- 23
- Konu Sahibi Whowiangirl
Bu ay ovulasyon testi yapacaklar gelin beraber yapalım burada paylaşalım gün gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yumurtlama gününe denk geldiniz mi peki?Bende varım canım gerçi ben başladım bir hafta önce ama yine de bu ay ilk defa yapıyorum
Merhaba şöyle anlatayım, bşr haftadır yapıyorum üç ve iki gün önce çok silikti çizgi, dün gece biraz daha koyulaşmıştı ama tam koyu olmamıştı daha. Normalde takvim usulune göre dün gece yumurtlamışım güya ama bu gece de test yapıcam bakalım diğer çizgi kadar koyulaşmış mı çizgim.. Yani bence henüz yumurtlamadımMerhaba yumurtlama gününe denk geldiniz mi peki?
Sonradan tahmin ettim zaten =) bu ay fazla almadım testleri idareli kullanıyorum ama önümüzdeki ay çok alacam dediğin gibi sabah akşam yapmayı düşünüyorum. Peki koyu olunca bir gün sonra mı o günmü ilişkiye girmek gerekir. Bir de koyuluğun tamamen düştüğünü görünce yumurtlama oluşur diye de duydumCanim ben ovulasyon testini dedim sabah aksam yap ki.tam koyulugu kacirma diye iliski bizim ikimizde calistigi icin tam duzenli.degil.ama hafta da 2 yada 3 kere oluyor bende 3 aydir felan ovulasyon yapiyorum 2 aydir dengesizlesti adet dongum 36 gunde 1 oluyorum 11.gunundeyim suan benim 20.gunu bulur gibi yumurtlamam
Buradan haberleselim insallah gün gün sizin ilk mi olacak kac yillik evlisiniz?
Gecmis olsun canim daha yeniymisiniz bizde yeniyiz ama ben hic hamile bile kalmadim sonucta sen.ne.güzel hamile kalabiliyorsun Rabbim en yakin zamanda gönlüne göre versin.canim5 aylik evliyiz. Bir dusuk oldu ilk olacak inşallah