Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Whowiangirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
750
552
23
Bu ay ovulasyon testi yapacaklar gelin beraber yapalım burada paylaşalım gün gün

İnsallah canim ama bu ay klomen kullanacaktim adetin 3. Günü izinde oldugum icin doktora gidemedim suan sadece inofolic kullaniyorum bakalim insallah bi hayir vardir ilacsiz bu ay olur inşallah tüm bekleyenlere de Rabbim hayirli bi zamanda nasip.etsin insallah

Buradan haberleselim insallah gün gün sizin ilk mi olacak kac yillik evlisiniz?

Merhaba yumurtlama gününe denk geldiniz mi peki?
Merhaba şöyle anlatayım, bşr haftadır yapıyorum üç ve iki gün önce çok silikti çizgi, dün gece biraz daha koyulaşmıştı ama tam koyu olmamıştı daha. Normalde takvim usulune göre dün gece yumurtlamışım güya ama bu gece de test yapıcam bakalım diğer çizgi kadar koyulaşmış mı çizgim.. Yani bence henüz yumurtlamadım

Yani boyle hafif koyulasma olunca sabah aksam yapin bence kacirmamak icin

Ama sperm kalitesi için gün aşırı tavsiye ediliyormuş öyle yapıyoruz zaten bubay ovulasyon testini deniyorum inşallah hamile kalırım tabi hayırlısıyla ama biraz yumurtlamamı anlamak için yapıyorum. Asıl bundan sonra ki aylara daha tecrübeli olurum. Sen kaçıncı günündesin canım? Her gün birlikte oluyor musunuz?

Canim ben ovulasyon testini dedim sabah aksam yap ki.tam koyulugu kacirma diye iliski bizim ikimizde calistigi icin tam duzenli.degil.ama hafta da 2 yada 3 kere oluyor bende 3 aydir felan ovulasyon yapiyorum 2 aydir dengesizlesti adet dongum 36 gunde 1 oluyorum 11.gunundeyim suan benim 20.gunu bulur gibi yumurtlamam

Canim ben ovulasyon testini dedim sabah aksam yap ki.tam koyulugu kacirma diye iliski bizim ikimizde calistigi icin tam duzenli.degil.ama hafta da 2 yada 3 kere oluyor bende 3 aydir felan ovulasyon yapiyorum 2 aydir dengesizlesti adet dongum 36 gunde 1 oluyorum 11.gunundeyim suan benim 20.gunu bulur gibi yumurtlamam
Sonradan tahmin ettim zaten =) bu ay fazla almadım testleri idareli kullanıyorum ama önümüzdeki ay çok alacam dediğin gibi sabah akşam yapmayı düşünüyorum. Peki koyu olunca bir gün sonra mı o günmü ilişkiye girmek gerekir. Bir de koyuluğun tamamen düştüğünü görünce yumurtlama oluşur diye de duydum

Evet oyle koyulastigi anda catliyor takip eden 3 gün icerisinde iliski oneriliyor diye biliyorum bende zaten o anlarda da siliklesiyor

Mesela sabah yaptiniz koyu cikti aksami ve ertesi sabah ve aksami degerlendirin mutlaka deniliyor ama biz işe gittigimiz icin sabah olmuyor ve bazen tam ya esimin nobetine yada gorev gunune denk geliyor evlendigimizden beri bu konularda sanssiziz yada hayirlisi böyle zaten.:KK68:muhakkak oylede herseyin zamani vakti var Rabbim hayirlisini versin insallah herkese :KK68:

Amiinn hepimize de inşallah, Allahtab spermler uzun süre içeride yaşayabiliyor insanı biraz daha rahatlatıyor bu durum.. Ben bu akşam ki testi çok merak ediyorum bakalım çizgim daha da mı koyulaşacak yoksa silikleşecek mi? Eğlence çıktı bana da =)

Bugun adetim bitti yaptim ikinci cizgi silik cikti. Aradim aldığım yeri silik negatif dedi tam koyu olacakms

Back
X