Ovülasyon Testi Yapan Arkadaşlar Test Fotoğraflarımızı Paylaşmaya Ne Dersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,Bu konu ile ilgili mesaj göremedim.:sm_confused:

Ovülasyon testi yapan arkadaşlar testlerimizin fotoğraflarını buraya koyarak fikir edinelim mi ne dersiniz ?

Bu gün adetimin 5. günü,kanamam durdu ve ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor..

Ovulasyon testi yaptığını söyleyen arkadaşlar nerede ? benneyaptımki

arkadaşım merhaba bi ara bende tets almıştım..markasını hatırlamıyorum içinde 5 tane kit vardı fiyatıda 27 ytldi.bende adetimin 14 günü yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı ertesi gün yine yaptım bişey çıkmadı 3 gün çokk silikti 4gün yine hiç bişey yoktu.5 gün silik çizgi çıktı...anlıyacağım hiç bişey anlamadım:kızgın::kızgın:..o ay yumurtlamadım galiba.CADIARZU boşa gitti anlıyacağım..
senin test kitin belirgin adetinin 5. günü yumurtlama zamanın galiba bademsüprizzzzz
şaşırdım bende...sen eczanedenmi aldın bu kitleri peki içinde kaçtane var canım :uhm::uhm:

arkadaşım merhaba bi ara bende tets almıştım..markasını hatırlamıyorum içinde 5 tane kit vardı fiyatıda 27 ytldi.bende adetimin 14 günü yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı ertesi gün yine yaptım bişey çıkmadı 3 gün çokk silikti 4gün yine hiç bişey yoktu.5 gün silik çizgi çıktı...anlıyacağım hiç bişey anlamadım:kızgın::kızgın:..o ay yumurtlamadım galiba.CADIARZU boşa gitti anlıyacağım..
senin test kitin belirgin adetinin 5. günü yumurtlama zamanın galiba bademsüprizzzzz
şaşırdım bende...sen eczanedenmi aldın bu kitleri peki içinde kaçtane var canım :uhm::uhm:

Netten aldım canım.20 tane falan...20 si 20 ytl ..evet 5. gün yumurtlamaya başlıyorum galiba..:sm_confused:

badem kaçıncı günün bugun canımmm nasıl halen o cizgi varmıı...eğer sürekli cizgi varsa test bozuktur belkidee....

Netten aldım canım.20 tane falan...20 si 20 ytl ..evet 5. gün yumurtlamaya başlıyorum galiba..:sm_confused:

ben medismart ovulasyon kiti almıştım. 5 tane 27 liraydı galiba. seninki çok ucuz. markası nedir? ama sanırım sonuca göre pek güvenilirliği yok.

Back
X