Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ovulasyon testı kullandım. medı smart değil. bu gebelık testlerı gıbı değil. az cızgı çıktıysda acaba falan yok bunda. test cızgısı ve kontrol cızgısı ya aynı olacak yada test çizgisi daha koyu olacak. o zaman yumurtlamaya 24-36 saat var demektır. benım bu ay 8. gunde basladım 9 10 11 12. gunde çizgi hep çıktı ama gıttıkce koyulasarak. 13. gun test cızgısı daha koyu cıktı.
iki çizgi koyu çıkınca ne zaman ilişki gerekliCADIARZU
Zannedersem lh yükselmesi 24 ila 36 sürüyor..yani sen iki koyu çizgiyi yakaladığında belki 5 saat öncesindende başlamış olabilir belki 2...aslında eğer mümkünse bence ilişki hemen olmalı...çünkü birde spermlerin oraya gidişleri var..
kızlar bişi daha soracam ilişkiden sonra meninin bir kısmının dışarı çıkması hamile kalmayı etkilermi yani bir kısmının dışarı çıkması normalmidir?
msms: siz kaç günde bir regl oluyordunuz
saol canım kaç tane var içinde?koyu çizgiyi gördüğün günmü ilşkiye giriliyo?
walla ne diyim kızlar ya deminden okuyom bi arada almayı düşündüm ama çok karışık bişiy gibi geldi bana yaaaa kullanamam ben öyle çok dalgın ve unutkan biriyim ben. aslında dr kontrolü altında hamile kalmak tercihim ne dersiniz? iöyle daha iyi deilmi