Ovulasyon testi yapanlar

esleminannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
203
28
13
27
Kızlar elimde 5 tane ovülasyon testi var gün içinde kaç tane yapmam gerekiyor Bilgi verir misiniz

Kızlar elimde 5 tane ovülasyon testi var gün içinde kaç tane yapmam gerekiyor Bilgi verir misiniz
Günde 1 tane yeterli olur
Uyandığınız ilk idrarla yapmayın
Saat 3-4 gibi uygun olur
Testi yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakın
İdrarınız suyla seyrelmesin
Hergün aynı saatte yapmaya çalışın

Merhaba benim de testime bakabilir misiniz eğer bilginiz var ise , ikinci tek görsel bugün ki testim sizce çatlamış mı yumurtam c baskın koyu T silik

merhaba arkadaslar bu sitede cok yeniyim. Ancak bana siz yardımcı olursunuz. 6. Ay cocugum olmuyor. Son 2 aydır da ovülasyon testi aldım ama herkesin gördügü gibi kıpkırmızı cıft cızgı hic goremedım hem de kac 40 tane harcamısımdır. Sebebini biliyormusunuz. Acaba yumurtalamıyor muyum ? Basına gelen varmı benim sonumdan

İlk 5 dk içinde olan sonuçlar , 10 dk sonrası sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum zaten direk renk alıyordu test

İlk 5 dk içinde olan sonuçlar , 10 dk sonrası sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum zaten direk renk alıyordu test
Benim anında çıkmıyor ikinci çizgi takvime göre bugün olması lazım ama test yaptım silik çizgi çıktı ama oda 5 dk dan sonra belli olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…