- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Aa yap yap o gün benim batBende 25. Yapmayı düşünüyorum
Ben korkuyorum vallahiAy yok cnm ya bnm testlerimsenin ki gbi çıksa kan testi verirdim drek gerci daha nerde yapıldığını bile bilmiyorum
Valla cok heyecan yaptim yaİçin rahat olsun ben diyorum sana
Ay seninkini bnmkinden daha çok merak ediyorumBen korkuyorum vallahi
Bende kendiminkini merak etmiyorum seni ediyorum vallaValla cok heyecan yaptim ya
Sayemde kafaniz dagiliyor kiymetimi bilin kizlarAy seninkini bnmkinden daha çok merak ediyorum
İnan sen hamileyim desen kendim kadar sevincem çünkü artık böyle bir durum oldu başkalarının hamile haberleri mutlu ediyor en azından birileri deneyip mutluluğuna kavuşabiliyorSayemde kafaniz dagiliyor kiymetimi bilin kizlar@selinbhs
Sende oyle bi konusuyosun umutsuz vaka gibi ya bana sen hamilesin gibi geliyor kendini bu kadar olumsuz dusuncelere atmaİnan sen hamileyim desen kendim kadar sevincem çünkü artık böyle bir durum oldu başkalarının hamile haberleri mutlu ediyor en azından birileri deneyip mutluluğuna kavuşabiliyor
Canım Yok ya göbeğim şişti o bembeyaz sıvı kıvamlı akıntı gelmeye başladı bunların hepsi geçen ay da olmuştu diye hatırlıyorum o yüzden bi ümidim kalmadı bu ay da olmadı artık bakalım kısmet ne zamanaSende oyle bi konusuyosun umutsuz vaka gibi ya bana sen hamilesin gibi geliyor kendini bu kadar olumsuz dusuncelere atma
Canim belirtiler birbirine benzermis zaten hele bi hafta gecsin o zaman belli olacak hepimizinki ben cok heyecanlandim amaCanım Yok ya göbeğim şişti o bembeyaz sıvı kıvamlı akıntı gelmeye başladı bunların hepsi geçen ay da olmuştu diye hatırlıyorum o yüzden bi ümidim kalmadı bu ay da olmadı artık bakalım kısmet ne zamana
Bi hafta sonra senden güzel haberler bekliyorumCanim belirtiler birbirine benzermis zaten hele bi hafta gecsin o zaman belli olacak hepimizinki ben cok heyecanlandim ama
İnsallah canim simdi havalara uctum umarim cakilmam yereBi hafta sonra senden güzel haberler bekliyorum
Dualarım seninleİnsallah canim simdi havalara uctum umarim cakilmam yere
Cnm başka konu başlığında seninki gibi test sonucu çıkan birini gördüm hatta seminkinden 1 tık daha açık rengi bence sen hamilesin inşALLAH :)Sayemde kafaniz dagiliyor kiymetimi bilin kizlar@selinbhs
Nasıl çıkmış canım sonuçlarıCnm başka konu başlığında seninki gibi test sonucu çıkan birini gördüm hatta seminkinden 1 tık daha açık rengi bence sen hamilesin inşALLAH :)
Tuğçe hanımınkinden 1 tık daha açık koyulukta bat a 2 kala tuğçeninki kadar olmuş koyuluk 4 gün kala flnda yapmış benimki ile aynı sonra koyulaşmışNasıl çıkmış canım sonuçları
Ayyy hafi inşallah tuğçeeeTuğçe hanımınkinden 1 tık daha açık koyulukta bat a 2 kala tuğçeninki kadar olmuş koyuluk 4 gün kala flnda yapmış benimki ile aynı sonra koyulaşmış
İnsallah ya insallahCnm başka konu başlığında seninki gibi test sonucu çıkan birini gördüm hatta seminkinden 1 tık daha açık rengi bence sen hamilesin inşALLAH :)
Kiz sizin yuzunuzden heyecandan kalp krizi geciricemAyyy hafi inşallah tuğçeee
Heyecan yapma azzz kaldı bekleKiz sizin yuzunuzden heyecandan kalp krizi geciricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?