- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Aynen sabah vardi simdi ara ara yokluyor 1 hafta var daha bu kadar erken belirti olmaz heralde diye dusunuyorumsabah mı bulantın vardı canım.adete kat gün var
Benim de öyle sabah midem sanki günlerdir açmışım gibi ağrımaya başladı bulantı oldu ama psikolojik olabilirAynen sabah vardi simdi ara ara yokluyor 1 hafta var daha bu kadar erken belirti olmaz heralde diye dusunuyorum
Valla bilmiyorum ki ben adet olacağım gibi hissediyorum açıkcası keşke birimizden biri gebelik haberi alsa valla hepimize ümit olurKaramsar olma tatlım çünkü bahsettiklerin aynı zamanda hamilelik belirtisi.adet belirtisiyle cok benzerliği var ama sen pozitif düşün.inşallah bebişin ailenze katılma kararı almıştırhaber verin bizlerede moral olsun sevinelim umudumuz olur
Keşke canim benimValla bilmiyorum ki ben adet olacağım gibi hissediyorum açıkcası keşke birimizden biri gebelik haberi alsa valla hepimize ümit olur
hadi inşallah kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz.Keşke canim benim
Bakalım canım ben Tuğçe'den ümitliyim bakalımhadi inşallah kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Kızlar benim felaket bi karın ağrım var bi de ara ara batma var bi gün sağ yumurtalık bi gün sol yumurtalık üşüttüm mü acaba yaaa ama sancı kötü vuruyorKeşke canim benim
ben ikinizden de ümitliyim açıkcası melekleriniz gelir inşallahBakalım canım ben Tuğçe'den ümitliyim bakalım
Valla bilmiyorum ki normalde adet ağrım olur ama bu değişik ben üşütmeye vuruyorumben ikinizden de ümitliyim açıkcası melekleriniz gelir inşallah
Valla ben zaten ümitsizim de ama bu ağrı beni mahvetti anlamıyorum ara ara geliyor ama çok Çan'ımı yakıyor batma acıtıyor yaniOvulasyon testi silik artik kizlar benimde hic umudum yok bu ay icin
Canım ayın 11de sol kasıgında agrı vardı akıntımda geldi o zaman kalmışım dur inşallah test her geçen gün koyulaşıyor salı randevu aldım hayırlı artıkCanım bence idrar testinden daha çok kan testine güven git bi kan testi yaptır çünkü 45 gün geçti diyorsun geç döllenmiş olabilirsin idrar testinde çıkmayabilir ama bence git bi kan testi yaptır daha net bilgi verir sana
İnşallah yaaa bebein seninledirCanım ayın 11de sol kasıgında agrı vardı akıntımda geldi o zaman kalmışım dur inşallah test her geçen gün koyulaşıyor salı randevu aldım hayırlı artık
Nasip canım Allahım yazdıysa bizimledir bakalım Salı'ya kadar testi devam ederim daha da koyulaşırsa değerlendiririm günlerine bende düzensizlik var iki ayni yumurtladıgımda oluyo Bebek istediğimden beri çok düzensizimİnşallah yaaa bebein seninledir
daha çok erken adete 3 gün kala yapılan gebelik ve ovulasyonlar daha doğru.gebelik testi en azından cgu kişide silik çıkıyo. sen biraz daha sabret canımOvulasyon testi silik artik kizlar benimde hic umudum yok bu ay icin
Canım senin gününe kaç gün varOvulasyon testi silik artik kizlar benimde hic umudum yok bu ay icin
Benim 7 gün vaeCanım senin gününe kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?