- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.541
İnsallah canimSilik çizgi görülüyor. Hadi inşallah allah gönlüne göre versin
Eden bekliyosun ki ama yaa bnce var bebiş kaç gün geçti sonuctaİnsallah canim
Gecen ayda hep silik cikti ya cok umudum yok o yuzdenEden bekliyosun ki ama yaa bnce var bebiş kaç gün geçti sonucta
Markaları aynı mıydı testlerin bekleyerek de öğrenemezsin ki canım ya tabi senin kararın ama bnce var sende bebişGecen ayda hep silik cikti ya cok umudum yok o yuzden
tuğçecim senin bat ne zamandı.bat dan önce test yapmıştın sanırım çıkmamıstı kaç gün önce yapmıştın tatlım.şuan gebelik var gibi ama hadi inşallah güzel haberler ver bizeGecen ayda hep silik cikti ya cok umudum yok o yuzden
Canm bşey yazmadığına gre çoktan çıktı yola galiba Allah'ım bizede nasip eder inşallah şu çift çizgiyi
Gidemiyorum valla canim bekliyorum[/QUOTE
Biz burda strese girdikk valla cok sabirlisin maşallah
5 gun gecikti canimtuğçecim senin bat ne zamandı.bat dan önce test yapmıştın sanırım çıkmamıstı kaç gün önce yapmıştın tatlım.şuan gebelik var gibi ama hadi inşallah güzel haberler ver bize
hamilesin tuğçecim bariz belli ikinci cizgi hayalet falanda degil yani sen git doktora kan tahlili yaptır dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün.folikasit kullanıyosun demi aman ihmal etmeVallahi bi tarafim yemiyor gitmeye gecen ay cok heveslenmistim simdi cesaret edemiyorum
Kullaniyorum canim insallah vardir dun hic bi belirtim yoktu bugun belim kasiklarim cok agriyorhamilesin tuğçecim bariz belli ikinci cizgi hayalet falanda degil yani sen git doktora kan tahlili yaptır dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün.folikasit kullanıyosun demi aman ihmal etme
var senin tatlım.bende bata 4 gün kala dün akşam test yaptım negatifti yıkım yaşıyorum resmen ümit falan kalmadı hayattan umut etmekten soğudum yoruldumKullaniyorum canim insallah vardir dun hic bi belirtim yoktu bugun belim kasiklarim cok agriyor
Yaa gdeydin keşke bz ble meraktan çatladık snuçta öyle yada byle öğrenceksinVallahi bi tarafim yemiyor gitmeye gecen ay cok heveslenmistim simdi cesaret edemiyorum
Bende yaptigimda cikmamisti canim belki vardir uzme kendinivar senin tatlım.bende bata 4 gün kala dün akşam test yaptım negatifti yıkım yaşıyorum resmen ümit falan kalmadı hayattan umut etmekten soğudum yoruldum
Gebelik testi bu canimTugce2133 canım çift çizgideki testte gebelik testi mi yaptın ovu testi mi?
Bi hafta daha bekleyeyiM gidecem canim selinin sesi cikmiyor hicYaa gdeydin keşke bz ble meraktan çatladık snuçta öyle yada byle öğrenceksin
Valla süpersin iyi dayanıyosun aynen selin bizi terk etti galibaBi hafta daha bekleyeyiM gidecem canim selinin sesi cikmiyor hic
Aynen valla canim 1 senede insan dayanmayi ogreniyorValla süpersin iyi dayanıyosun aynen selin bizi terk etti galiba
Hayırlı olsun canım hamişsin bence çift çizgi bariz ortada darısı başımızaGebelik testi bu canim
Bu son gonderdigim fotograf gebelik testi canim oncekiler ovulasyon testiHayırlı olsun canım hamişsin bence çift çizgi bariz ortada darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?