Test yaptım 3 gün boyunca net çizgi gördüm bugün tam net ve daha koyu neden 3 gün sürdü bu çift çizgi anlamadım ve ben hala eşimle birlikte olmadim ne yapsam bilemedim
3 gün değil aslında bugün pik yapmış. Yumurtlama olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek daha garanti ama olmadıysa henüz bugün ve sperm sorunu yoksa 2-3 gün peş peşe değerlendirirseniz şansınız artar
Sanmıyorum yanlış olduğunu çünkü sürekli pik olmamış pike yaklalmış ve bugün olmuş. Çatlama günü daha önemli yani silikleşmeye başladığı gün, kaçırmadınız yani korkmayın
O zaman şimdi ben test yapmaya devam edeceğim değil mi ve şöyle bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum tabi öncelikle sağlık olması bu yumurtlama dönemi cinsiyeti etkiler mi
O zaman şimdi ben test yapmaya devam edeceğim değil mi ve şöyle bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum tabi öncelikle sağlık olması bu yumurtlama dönemi cinsiyeti etkiler mi
Test yaptım 3 gün boyunca net çizgi gördüm bugün tam net ve daha koyu neden 3 gün sürdü bu çift çizgi anlamadım ve ben hala eşimle birlikte olmadim ne yapsam bilemedim