Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ! yardım :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
333
Ovulasyon testlerini yorumlayabilecek var mı normalde 35/36gun sürüyor reglim bu ay süt maydanoz buharı denedim :- ama testler kafamı çok karistirdi

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-17-23-09-45.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 177
Serine bakarken 18-19 diye dusundum. Benim doktorum biraz aksi ve yasli. ne yaparsan yap (ovulasyon testi, is olcme vs) umrumda degil hesaladigim gunlerde calisma yapacaksiniz dedi. Hesabi senin icin soyle: 36/2 =18. Calisma yapma gunleri: 16, 18, 20.
Eger daha da firsatiniz varsa 14, 22 de de yapin.

Sut buhari ne zaman yapilir bilmiyorum ama 18 den sonra asla yapma

Teşekkür ederim canım süt buharını iki akşam yapıp bıraktım daha regl bitince bir iki gün sonra- devam etmedim kötü sonuçlar da doğurabilir diye yumurtlama ya yakın yapmadım. Aslında pko olduğu için belki sonuçlar çok kesin değil her ay yumurtlama sonrası aşırı göğüs ağrısı olup siserdi goguslerim bu ay yok- yumurtlama olmadimi acaba diye de düşünüyorum

Benimde silik de olsa çizgi çıkıyor kafam karıştı

Çizgi çok belli değilse sıkıntı değil diye biliyorum. Yumurtlama öncesi ve catladiktan sonra silik oluyor
İlk gün daha belirgindi sonraki günler hep silik çıktı zaten pkoluyum hamile kalmayı beklemiyorum olursa mucize olacak

Kızlar yumurtlama varmı yoksa daha belirginmi olması gerek

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 153
Cnm benimkini de hesaplarmisin

Adetim 4 unde yada 3 unde oluyir
Ayin gunune gore mi oluyorsunuz? Gebelik planlarken toplam gun olarak hesaplamaya gecmelisiniz, duzenli adet goruyorsaniz 30 gun yada 31 olmasina gore ayin surekli gunun degismesi gerekirdi.

Neyse 30 gunde bir adet oluyorsunuz diyelim. adet baslangicindan sonraki 13 15 17 gunlerde calisma yapmaniz gerekir. Firsat olursa ekstralariniz da 11, 19 da olsun. Ama gorusme yapmadiysaniz ben size once bir kadin dogum doktoruyla gorusme yapmanizi oneririm. Folik asit (Folik Plus) diye bir vitamin var, onu da calisma yapmadan once alip her gun bir tane kullaniyorsunuz. Bebegin saglikli olmasini sagliyor, hamile kalmadan 3 ay once baslamak lazim.

Insallah istediginiz gibi ve hayirlisi olur.

Canik kadin soguma gityim cok sukur bi sorun yok ben 30 gunde bir adaet oluyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…