Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adesadra

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
582
464
303
Sakarya
kızlar her gün 2 tane yaptım sabah akşam adetim bitti ertesi gün başladım teste.Döngülerim ise 25 ila 28 gün arası değişiyor bugün 11.gün ve en son testi az önce yaptım.Galiba bu ay yumurtlama yok yorumlar mısınız.Daha önce 2 kez yaptım 11.gün ya da 12.gün yumurtlama gördüm hep ama bunda hala tık yok

Markası ne?

Tatlım bende ondan kullandım ama onda anlaşılmıyor diyim. Sonra innovita kullandım onda varya çok iyi anlaşılıyor. Benimkilerde seninki gibi çıkıyodu anlamıyodum ama innovita da çok net

Resim çekmişim bak

Eklentiler

• 4F3165F2-9276-407C-97A2-1EDE11A728FA.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 418
Hatta sonraki ay tekrar yaptım zamanımda vardı gün içinde iki kere yaptım çok daha net belliydi. Laboquik yapsam seninki gibi çıkıyodu. Bu markanın ovulasyonu çok iyi değil ama gebelik testi iyi

Resim çekmişim bak
Ben daha önce bu markayı kullandım hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım gayet net görebiliyordum.Bu sefer anlamadım ya acele esiyorum daha yumurtlamama var ya da yumurtlama yok bu ay devam edip görecem sanırım.Olmadı birde bu testlerle denerim önümüzdeki aylarda.Yumurtlama göremesim diye ilişki de yok tutacağı varsada tutmayacak zaten

Hatta sonraki ay tekrar yaptım zamanımda vardı gün içinde iki kere yaptım çok daha net belliydi. Laboquik yapsam seninki gibi çıkıyodu. Bu markanın ovulasyonu çok iyi değil ama gebelik testi iyi

Daha önce ki testim ne kadar net ve burda 11.yada 12.günüm

Be

Ben bu marmayı kullanıyorum gayette iyi yani daha pik olmamış devam ve neden 2 defa yapıyorsunuz ki gerek yok her gün aynı saatte 1 tane yapın yeterli
Sanırım sabırsız davranıyorum bende bugün öyle karar verdim günde 1 defa en mantıklısı sanırım.Sabah 9 gibi ilk idrarı yapıp 12 gibi sıvı almadan testi yapıyorum bi sıkıntı olmaz sanırım.Gün içinde 2-3gibi daha doğru diyorlar ama ben 12 gibi yaptım bu zamana kadar değiştirsem saati sıkıntı olur diye düşğndüm sizin öneriniz nedir

Bende labquick kullandım ve bu test ile hamile kaldım ama kürtaj oldum günde 1 tane yapsanız yeterli sabırlı olun inşallah yumurtlamayı görürsünüz

Bende labquick kullandım ve bu test ile hamile kaldım ama kürtaj oldum günde 1 tane yapsanız yeterli sabırlı olun inşallah yumurtlamayı görürsünüz
Sanki ilk defa yapıyormuşum gibi acemice davranıyorum bende anlamadım kendimiSabah akşam yapıp birde koyulaşma göremeyince iyice panik yaptımUmarım görürüm teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Bende geçen sene bu zamanlar kürtaj oldum zor evet ama daha zorunu yaşadığım için çabuk atlattım.Rabbim herkese gönlündekini versin inşAllah

Sanki ilk defa yapıyormuşum gibi acemice davranıyorum bende anlamadım kendimiSabah akşam yapıp birde koyulaşma göremeyince iyice panik yaptımUmarım görürüm teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Rica ederim ayrıca kafanıza takmayın strese girmeyin bu çok önemli ne zaman kafanız rahatlarsa oluyor emin olun

Bende geçen sene bu zamanlar kürtaj oldum zor evet ama daha zorunu yaşadığım için çabuk atlattım.Rabbim herkese gönlündekini versin inşAllah
Amin evet o kadar zor bir durum ki kimse anlamıyor Rabbım hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

Ben 12 13 arası yaptım ikinci idrarla kuzum pik gününü gördüm

Evet daha pik değil
Benim geçen ay 19.gun pik oldu.gec yumurtlama yani sizinde öyle olabilir.zatenhissedersiniz hafif hafif ağrılardan.

Canım lütfen günde 1 tane yap sadece iki saat öncesinde sıvı alma 10 dk sonra testi yorumla bir de ilk idrarla yapma11 ile 14 saatleri arasında yap

Her ay ayni günlerde yumurtlama olmaz, hatta her ay yumurtlama olmayabilir sorun etmeyin,gunde bir ayni saatte yapmaya devam

Arkadaşlar merhaba adetimin 18.günü bugün sizce yakın mı

Eklentiler

• 85040364-7882-4A4E-A03E-2899A4531F46.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 5D720A9B-3900-4DC4-9076-26EC856D2A16.webp
    22 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…