Ovulasyon testi yardim

Feydayz03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
388
859
53
Herkese iyi günler, bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. 10 gündür yurt dışındaydim döndüğüm gün yani bugün yaptığım testin fotoğrafını ekledim. klasik takvimime hore yumurtlamama 3 gün var gözüküyor ama test böyle cikti. Bilgili arkadaşlar yorumlarda sevinirim.
IMG_20211122_131247.webp

Herkese iyi günler, bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. 10 gündür yurt dışındaydim döndüğüm gün yani bugün yaptığım testin fotoğrafını ekledim. klasik takvimime hore yumurtlamama 3 gün var gözüküyor ama test böyle cikti. Bilgili arkadaşlar yorumlarda sevinirim. Eki Görüntüle 2957003
Bugünü değerlendirin mutlaka. Testi yapmaya da devam edin. Silikleştiği gün dahil o zamana kadar değerlendirin. Gönlünüze göre olur umarım herşey

İnsallah yaş biraz fazla (36) olunca çok fazla tedirginlik yaşıyorum. Bir iki aydır deniyoruz umarım tedavi vb şeylere gerek kalmadan kendiliğinden olur 🙏

Herkese iyi günler, bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya karar verdim. 10 gündür yurt dışındaydim döndüğüm gün yani bugün yaptığım testin fotoğrafını ekledim. klasik takvimime hore yumurtlamama 3 gün var gözüküyor ama test böyle cikti. Bilgili arkadaşlar yorumlarda sevinirim. Eki Görüntüle 2957003
Mrb sonuç neidr

Geçen çizgiyi gördüm hayirlisiyla bugün kan verdim normalde yarın bat günüm kan sonucunu bekliyorum.
Ayy hayırlı olsun hamilesin o zaman Allah tamamına erdirsin bana d dua edermsn hayırlısı ile bende olayım.
Bir sorum olacaktı
Ovülasyon testinde
Testinz tam böyle koyu kırmızı iken mi değerlendirme oldu

Ayy hayırlı olsun hamilesin o zaman Allah tamamına erdirsin bana d dua edermsn hayırlısı ile bende olayım.
Bir sorum olacaktı
Ovülasyon testinde
Testinz tam böyle koyu kırmızı iken mi değerlendirme oldu
Tabiki de dua ederim canım. O gün sonraki günlerde de düzenli ilişki oldu. Fotoğraftaki testten sonrasında bir gün daha koyu çıktı diğer günler yaptığım ovulasyon testlerim siliklesmisti.

Tabiki de dua ederim canım. O gün sonraki günlerde de düzenli ilişki oldu. Fotoğraftaki testten sonrasında bir gün daha koyu çıktı diğer günler yaptığım ovulasyon testlerim siliklesmisti.
Sanirim siliklesince yumurta çatlıyor demi en en garanti o galiba tabiki Allahın izniyle inş bizlere de nasip olur sağlıkla gelsin bebişinz teşekkürler cevap icin 😊❤️

Kaç gün degerlendrdin canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım. O gün ve sonrasında düzenli bir şekilde değerlendirdik. Öncesinde zaten 10 gün yurt dışındaydim. Normalde zaten düzenli oluyor biz de her gün olmasa da iki günde bir gibi. Bu siteden ovulasyon testi diye birşey olduğunu öğrendim ve denemek istedim açıkçası.

Teşekkür ederim canım. O gün ve sonrasında düzenli bir şekilde değerlendirdik. Öncesinde zaten 10 gün yurt dışındaydim. Normalde zaten düzenli oluyor biz de her gün olmasa da iki günde bir gibi. Bu siteden ovulasyon testi diye birşey olduğunu öğrendim ve denemek istedim açıkçası.
İyi yapmışsın canım ovalusyon bende kullanıyorum yumurtlama gününü bilince daha kolay herşey Allah'ım da nasıp ederse oluyor bir şekilde

Back
X