Belki tam olmamıştır ama çok yakındır, yarın aynı koyulukta olabilirArkadaş merhaba, adetime göre bugün dün 13. Günümdü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Ama İkinci çizgi ilki kadar koyu ya da daha koyu olmalı vs diyorlar kafam karışıyor açıkçası. Yorumlayabilir misiniz?
yarın yuksek ıhtımal pik olur. t c esıt ya da t cden koyu olma durumu. yarın aksam yaptıgında atarsın buraya tekrar yani :)) o cok koyu oldugu gunden sonra sılıklesme gorene kadar yapmaya devam etmelısın ayrıca. koyu gunlerı ve sılıklestıgı gunlerı degerlendırmen gereklıArkadaş merhaba, adetime göre bugün dün 13. Günümdü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Ama İkinci çizgi ilki kadar koyu ya da daha koyu olmalı vs diyorlar kafam karışıyor açıkçası. Yorumlayabilir misiniz?
Ya ben adet düzensizliği yaşayan biriyim. Geçen ay da bu şekilde oldu ve sonraki gün silikleşti. O yüzden kafam karıştı. Yarın aynı saatte tekrar yapayım o zaman :)yarın yuksek ıhtımal pik olur. t c esıt ya da t cden koyu olma durumu. yarın aksam yaptıgında atarsın buraya tekrar yani :)) o cok koyu oldugu gunden sonra sılıklesme gorene kadar yapmaya devam etmelısın ayrıca. koyu gunlerı ve sılıklestıgı gunlerı degerlendırmen gereklı
Ya inşallahYumurta olgunlaşma yoluna girmiş sanırım, ileriki saatlerde daha da koyulaşır inşallah. :)
Yarın yine deneyeyim ama daha silik olacak bence çünkü geçen ay öyle olduBelki tam olmamıştır ama çok yakındır, yarın aynı koyulukta olabilir
İnstagramda ovulasyon konusunda önemli bilgiler veren sayfalar var, belki onları takip ederseniz yararlı olabilirYarın yine deneyeyim ama daha silik olacak bence çünkü geçen ay öyle oldu
O zaman bugünü değerlendirmelisinizYarın yine deneyeyim ama daha silik olacak bence çünkü geçen ay öyle oldu
ya son 2 saat sıvı alımı az olması lazım misal. Hep aynı saatte akşam yapiyordum ben sabahkinden daha koyu oluyor bi tık. Bu sebepten tam koyuyu yakalayamiyor olabilir misin?Ya ben adet düzensizliği yaşayan biriyim. Geçen ay da bu şekilde oldu ve sonraki gün silikleşti. O yüzden kafam karıştı. Yarın aynı saatte tekrar yapayım o zaman :)
Evet o yüzden bugün de bakacağım :)ya son 2 saat sıvı alımı az olması lazım misal. Hep aynı saatte akşam yapiyordum ben sabahkinden daha koyu oluyor bi tık. Bu sebepten tam koyuyu yakalayamiyor olabilir misin?
Evet yine tekrarla aynı çıkana kadar bak benmkine bugun 10.günümArkadaş merhaba, adetime göre bugün dün 13. Günümdü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Ama İkinci çizgi ilki kadar koyu ya da daha koyu olmalı vs diyorlar kafam karışıyor açıkçası. Yorumlayabilir misiniz?
Evet sizin baya belirginEvet yine tekrarla aynı çıkana kadar bak benmkine bugun 10.günümEki Görüntüle 3067267
Hadi inşallah bu ay güzel haberlerle gelelimEvet sizin baya belirgin
İnşallah yaHadi inşallah bu ay güzel haberlerle gelelim
Kesinlikle değerlendirmeye başla bugünleri es geçmeİnşallah ya
Değerlendiriyorum fakat ben dediğim gibi geçen ay da yaptım en fazla bu kadar koyu oldu ertesi gün silikleşti ve doktora gittiğimde doktor çatlamış yumurtan demişti. Tabi ben şuan adet düzensizliği için gidiyorum yani o yüzden kafam karıştı biraz hani çatlamış olmasına rağmen en fazla bu kadar koyulasmasi sonra silikleşmesiKesinlikle değerlendirmeye başla bugünleri es geçme
Belki yest yapmadıgın an pikleşiyor ve çatlıyor gece yarısı bence öyle o yüzden bi türlü pik olmuyor diye düşünmemek gerekir. Adette düzene girerse hiç bi engel kalmaz Allahın izniyleDeğerlendiriyorum fakat ben dediğim gibi geçen ay da yaptım en fazla bu kadar koyu oldu ertesi gün silikleşti ve doktora gittiğimde doktor çatlamış yumurtan demişti. Tabi ben şuan adet düzensizliği için gidiyorum yani o yüzden kafam karıştı biraz hani çatlamış olmasına rağmen en fazla bu kadar koyulasmasi sonra silikleşmesi
İnşallah ya.Belki yest yapmadıgın an pikleşiyor ve çatlıyor gece yarısı bence öyle o yüzden bi türlü pik olmuyor diye düşünmemek gerekir. Adette düzene girerse hiç bi engel kalmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?