Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedayg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
528
103
33
Arkadaş merhaba, adetime göre bugün dün 13. Günümdü ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Ama İkinci çizgi ilki kadar koyu ya da daha koyu olmalı vs diyorlar kafam karışıyor açıkçası. Yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20220515_174108.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 97
Belki tam olmamıştır ama çok yakındır, yarın aynı koyulukta olabilir

yarın yuksek ıhtımal pik olur. t c esıt ya da t cden koyu olma durumu. yarın aksam yaptıgında atarsın buraya tekrar yani :)) o cok koyu oldugu gunden sonra sılıklesme gorene kadar yapmaya devam etmelısın ayrıca. koyu gunlerı ve sılıklestıgı gunlerı degerlendırmen gereklı

Yumurta olgunlaşma yoluna girmiş sanırım, ileriki saatlerde daha da koyulaşır inşallah. :)

Ya ben adet düzensizliği yaşayan biriyim. Geçen ay da bu şekilde oldu ve sonraki gün silikleşti. O yüzden kafam karıştı. Yarın aynı saatte tekrar yapayım o zaman :)

Ya ben adet düzensizliği yaşayan biriyim. Geçen ay da bu şekilde oldu ve sonraki gün silikleşti. O yüzden kafam karıştı. Yarın aynı saatte tekrar yapayım o zaman :)
ya son 2 saat sıvı alımı az olması lazım misal. Hep aynı saatte akşam yapiyordum ben sabahkinden daha koyu oluyor bi tık. Bu sebepten tam koyuyu yakalayamiyor olabilir misin?

Tekrar merhaba. Bunu az evvel yaptım. Dediğiniz şeyi deneyip görmek için. Bir de akşam saatlerinde yapacağım

Eklentiler

• IMG_20220516_121024.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 89
Evet yine tekrarla aynı çıkana kadar bak benmkine bugun 10.günüm

Kesinlikle değerlendirmeye başla bugünleri es geçme
Değerlendiriyorum fakat ben dediğim gibi geçen ay da yaptım en fazla bu kadar koyu oldu ertesi gün silikleşti ve doktora gittiğimde doktor çatlamış yumurtan demişti. Tabi ben şuan adet düzensizliği için gidiyorum yani o yüzden kafam karıştı biraz hani çatlamış olmasına rağmen en fazla bu kadar koyulasmasi sonra silikleşmesi

Belki yest yapmadıgın an pikleşiyor ve çatlıyor gece yarısı bence öyle o yüzden bi türlü pik olmuyor diye düşünmemek gerekir. Adette düzene girerse hiç bi engel kalmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…