Ovülasyon testi yardım

Sebo03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
493
179
33
Merhabalar, adetim 4 gün gecikti gebelik testim negatif ama ovülasyon testim pozitif bu durumla karsilasan var mı acaba neden olur ki? Teşekkürler şimdiden

Merhabalar, adetim 4 gün gecikti gebelik testim negatif ama ovülasyon testim pozitif bu durumla karsilasan var mı acaba neden olur ki? Teşekkürler şimdiden
Geç yumurtlama olduğu zaman adet tarihi uzuyor ovulasyon pozitifse degerlendirin bence

Canım benim eski sorularıma bakabilirsin bende adete 6 gün kala yumurtlama pik oldu yani silik değil iki çizgi de koyu çıktı aynı şekilde bende sordum çoğu kişi yumurtluyorsun dedi o günleri değerlendirdim ertesi gün iyi koyu çıktı ondan sonraki gün silik yani yumurtam çatlamış adete 6 gün vardı şuan kendi beklediğim adetim 4 gün gecikti ben geç yumurtladığım için adet tarihimde 14 gü ileri sardı geç yumurtladığım için yumurtladılar sonra ki adete ise 8 gün var biz o günleri değerlendirdik eşimle inşallah tutmuştur yani adete yakın yumurtlama oluyor ama dediğim gibi 2 çizgininde koyu olması lazım silik çıkarsa bi anlamı yok herkesin vücudunda az da olsa lh hormonu var

Back
X