Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha koyu mu olmasi lazimolmamış devam et teste
Olmamış ama yarın falan olabilir test yapmaya devam edin. İkisi de aynı koyulukta veya daha koyu çıkarsa pik oldu demekKızlar bu ay 12 ncı gün sizce testim pik olmuş mu
böyle olması lazımDaha koyu mu olmasi lazim
Tamamdır yarın yapayim :)Olmamış ama yarın falan olabilir test yapmaya devam edin. İkisi de aynı koyulukta veya daha koyu çıkarsa pik oldu demek
Teşekkür ederimböyle olması lazım
Benimde 4-5 gün önce pozitif gördüm değerlendirdik bugün tekrar pozitif gibi anlamadım bilen var mıböyle olması lazım
Bir iki gün sürebiliyor bundan sonra silikleşmeye çatlamaya başlarBenimde 4-5 gün önce pozitif gördüm değerlendirdik bugün tekrar pozitif gibi anlamadım bilen var mı
tekrar yumurtluyor olabilirsiniz. değerlendirin yineBenimde 4-5 gün önce pozitif gördüm değerlendirdik bugün tekrar pozitif gibi anlamadım bilen var mı
Ama aradan 4 gün geçti dün ve önceki gün böyle değildi bugünkü çok belirgin geneBir iki gün sürebiliyor bundan sonra silikleşmeye çatlamaya başlar
İnşallah yeter ki olsun datekrar yumurtluyor olabilirsiniz. değerlendirin yine
Henüz çatlamamış değerlendirmeye devam edinAma aradan 4 gün geçti dün ve önceki gün böyle değildi bugünkü çok belirgin gene
Peki teşekkür ederimHenüz çatlamamış değerlendirmeye devam edin