Ovülasyon testi

Bende her gün avuç avuç kabak cekirdeği yiyorum adetim 1 eylülde bitti cumartesi pazar da yumurtlama gördüm
Bende tekrar sipariş verdim geçen ay olmadı değerlendireememiştim ilk kullanılışımdı şimdi daha net takip ederim anlayamadığım için testler boşuna gitmiş oldu 😂

Oluur insallah ikimizde pozitifi görürüz bu ay 😍 bat ne zaman
20 Eylül ben bu ay çok umutluyum çünkü tutturdum piki gerisi Allah’ın takdiri
sağlıkla sıhhatle olsun da gerisi önemli değil er ya da geç daha önce kaybettiğim için en önemlisi sağlık ve kolaylık

20 Eylül ben bu ay çok umutluyum çünkü tutturdum piki gerisi Allah’ın takdiri
sağlıkla sıhhatle olsun da gerisi önemli değil er ya da geç daha önce kaybettiğim için en önemlisi sağlık ve kolaylık
Benimde 21 eylül ben 2 yildır her ay piki yakalıyorum ama gebelik olmadı bi türlü sadece bi kimyasal oldu o kadar. Allah kucağımızı doldursun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla sen ne zaman test yapmayi düşünüyosun regl gecikmesini beklicek misin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 11
25 agustos en sonn benim 22 veya 23 eylül gibi olurum aklım karıştı yaaa koyumu silikmi artık anlayamıyorum atim bi siz bakın
6 -7 eylül pik benjmki gibi ama 9 eylül de pik e yakin benimde kafam karıştı niye böyle oldu ki. Benim dün silikleşti bugün yapmadim yarin da yap en net sonucu yarin aliriz

Back
X