Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim arka arka yapmaya devam et sabahlari iki cizgi ayni koyulukta olucakKızlar ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu pil değil dimi
Bir gebenin günlüğü markasını aldım siz duydunu mu onu hiçHayir canim arka arka yapmaya devam et sabahlari iki cizgi ayni koyulukta olucak
Hep aynı saatte 2 saat önceden sıvı alımını keserek yapıcam dimiHayir canim arka arka yapmaya devam et sabahlari iki cizgi ayni koyulukta olucak
Evet duydum ben laboquik almistim onu kullandım bu ay şu an adetime altı gün kaldı değerlendirdim yumurtlama gününü öyle söylüyorlar sıvı alımı falan filan ama ben sabahları yapmayı tercih ettim ilk idrarla örnek olarak sana atabilirimHep aynı saatte 2 saat önceden sıvı alımını keserek yapıcam dimi
Mesela burda pik yapan hangisiEvet duydum ben laboquik almistim onu kullandım bu ay şu an adetime altı gün kaldı değerlendirdim yumurtlama gününü öyle söylüyorlar sıvı alımı falan filan ama ben sabahları yapmayı tercih ettim ilk idrarla örnek olarak sana atabilirim
Birde ilk idrarla hiç yapmayın dediler hepEvet duydum ben laboquik almistim onu kullandım bu ay şu an adetime altı gün kaldı değerlendirdim yumurtlama gününü öyle söylüyorlar sıvı alımı falan filan ama ben sabahları yapmayı tercih ettim ilk idrarla örnek olarak sana atabilirim
En alttaki koyu olanlar iki tane yan yana oyle koyu olmasi lazim bu yumurtlama oluyor iki gun daha yaptim testten siliklesmeye başlayana kadar biz arka arka uc gun denedikMesela burda pik yapan hangisi
Oyle diyen var tabiki ama ben yaptimBirde ilk idrarla hiç yapmayın dediler hep
Ha yok olmuyor o zaman tabi diğeri gebelik testi mi yoksa başka ovulasyon testi miOyle diyen var tabiki ama ben yaptimcok su ictigim icin idrarim cok seyrek oluyo ve dogru sonuc alamiyorum sabah namaza kalkinca su iciyorum 9 gibi kalkinca yapiyorum ilk olmuyo bence
Hepsi Ovulasyon canim 20 li laboquik test almistim onlari yaptimHa yok olmuyor o zaman tabi diğeri gebelik testi mi yoksa başka ovulasyon testi mi
He anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme içinHepsi Ovulasyon canim 20 li laboquik test almistim onlari yaptim
Rica ederim canim reglin ne zmn bittiHe anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Daha bugün bitti sımdı her sabah 11:00 de yapıca. Bu testiRica ederim canim reglin ne zmn bitti
Evet canim o testleri bi deftere yapistirip gun ve saat olsrak alt alta hizala zaten pik oldugunda anlarsinDaha bugün bitti sımdı her sabah 11:00 de yapıca. Bu testi
Evet ebet çalışıyorum sımdı testi de burda yaptım çantama koydum sarıp eve gidip dediğin gibi yapıcamEvet canim o testleri bi deftere yapistirip gun ve saat olsrak alt alta hizala zaten pik oldugunda anlarsin
Tamam canim adet gununden itibaren saydiginda genelde 14 gun olyo eger dongun 28 ise benim oyle meselaEvet ebet çalışıyorum sımdı testi de burda yaptım çantama koydum sarıp eve gidip dediğin gibi yapıcam
Valla ben geçen ay olmadım düşün hangi gün yaşayıp görücezTamam canim adet gununden itibaren saydiginda genelde 14 gun olyo eger dongun 28 ise benim oyle mesela
Pcos mu varValla ben geçen ay olmadım düşün hangi gün yaşayıp görücez
evetPcos mu var