Olmamış canım sıvı alınımına dikkat ediyor musun sen yapmaya devam et her gün aynı saatteTestim pik olmuşmu bozuk mu anlamadım bir gün normal çıkıyor birgün çok silik dün koyu bugün hiç gözükmüyor yumurtlamayi kaçırdım mi anlamadım yardımcı olun lütfen
2 saat öncesinden kesiyorum aynı saatte bazen denk gelmiyor ondan mi acabaOlmamış canım sıvı alınımına dikkat ediyor musun sen yapmaya devam et her gün aynı saatte
Yok ortalama aynı saatler oluyorsa önemli değil2 saat öncesinden kesiyorum aynı saatte bazen denk gelmiyor ondan mi acaba
Off benim de aynı ya yumurtlayamıyorum diye korkmaya başladımTestim pik olmuşmu bozuk mu anlamadım bir gün normal çıkıyor birgün çok silik dün koyu bugün hiç gözükmüyor yumurtlamayi kaçırdım mi anlamadım yardımcı olun lütfen
Yumurtlamayi kaçırdım mi anlamıyorum birgün silik çıkıyor birgün net görünüyor kafam Allak bullak oldu testte mi sıkıntı laboquick markasıOff benim de aynı ya yumurtlayamıyorum diye korkmaya başladım
Benimde laboquick hep kullanırdım ilk kez böyle oluyorYumurtlamayi kaçırdım mi anlamıyorum birgün silik çıkıyor birgün net görünüyor kafam Allak bullak oldu testte mi sıkıntı laboquick markası
Pik mi olmamış testi mi yapamamisimOlmamış sanırım
Pik olmamışPik mi olmamış testi mi yapamamisim
Anladım teşekkür ederim denemeye devam ediyim ozmnPik olmamış
Merhaba pik oldu mu benim testte hala yokAnladım teşekkür ederim denemeye devam ediyim ozmn
Tekrar yaptım ama sonuç aynı sanırım geçtiMerhaba pik oldu mu benim testte hala yok
Testi ne zaman sipariş ettiniz acaba seri olarak hata mı var diye düşünüyorumTekrar yaptım ama sonuç aynı sanırım geçtiTeste güvendim ama akıntıyla takip ediyorum akıntım çoğaldı bugün
Yeni daha 25 Eylül'de yapmaya başladım laboquick yani araştırdım öyle aldımTesti ne zaman sipariş ettiniz acaba seri olarak hata mı var diye düşünüyorum
Ben daha önce de kullandım bi problem yoktu ilk kez böyle olduYeni daha 25 Eylül'de yapmaya başladım laboquick yani araştırdım öyle aldım
Sağlık olsun artık ne yapalım kısmet inşallah tutmuştur güzel haberler alırızBen daha önce de kullandım bi problem yoktu ilk kez böyle oldu
İnşallah bugün yaptınız mıSağlık olsun artık ne yapalım kısmet inşallah tutmuştur güzel haberler alırız
Aynen yaptım ama gene negatif dunle aynı çıktı sizde durumlar nasılİnşallah bugün yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?