22sinde pembe lekelenmem olunca dedim yumurtluyorum test o gün çift çizgiydi. Yani kuruduğu için mi böyle göründü bak şimdi bilemedimözür dilerim 28.29 pozitif
valla 22 negatif görünüyor. 2 çizgi görünmesi önemli değil t cizgisinin en az c kadar koyu olması lazım22sinde pembe lekelenmem olunca dedim yumurtluyorum test o gün çift çizgiydi. Yani kuruduğu için mi böyle göründü bak şimdi bilemedim
Koyuydu yaptığımda aha dedik yakaladık yumurtlamayıvalla 22 negatif görünüyor. 2 çizgi görünmesi önemli değil t cizgisinin en az c kadar koyu olması lazım
testlere bakarsak öyle gözüküyor vallaKoyuydu yaptığımda aha dedik yakaladık yumurtlamayıo zaman 28-29mu diyon aşkım sen. Aslında 22sinden beri geçmeyen bi bacak ve bel ağrım var. Dün de epey sancılandı her yerim. Ay noluyor baban böyle
Kızz allah beni ne etmeyetestlere bakarsak öyle gözüküyor valla
ne olcak be fazlasının zararı yokKızz allah beni ne etmeyeyanlış mı değerlendirmişim tühh
Ya ne bileyim benne olcak be fazlasının zararı yok
ben ovulasyon testinde master yaptim beni dinle senYa ne bileyim bendur kız başka yorum yapan da olur belki akşama tekrarlıcam zaten testi bakalım o ne olacak. Hafif ıslaklık var zaten. Bi de kaşığıma batmalar oluyor
Sat ve bat ne? Tabi düzensiz yazmışsın canım ama belki benim gibi döngün uzundur sabittir. Benim de pıhtılaşma var. Rahim filmi sonrası gebelik şansı yüksek diyorlar aslında benim rahim filminin 3.ayımda oluşmuştu. Ay hadi senin de inşallahMerhaba hanımlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Şubat ayında kürtaj oldum kanımda pıhtılaşma çıktı bunun için coraspin verdi doktor kullanıyorum iki hafta kadar öncede hsg çekildim herhangi bir sorun çıkmadı dedi doktor. 11 gün önce değerlendirmeye başladık yumurtlamayı düzensiz adet görüyorum bu yüzden emin olmamakla birlikte iki günde bir ilişki oldu. Üç gündür kasıklarımdan belime ve bacaklarıma vuran ara ara ağrılarım var bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı erken belki ama dayanamadım dediğim gibi herhangi bir göğüs agrisi felan yok bende sadece kasık ağrısı şu an için acaba gebelik var mıdır erken mı şu an olsa bile pozitif çıkması için
Tatlııım. Moral bozma aşkımben ovulasyon testinde master yaptim beni dinle sen
kız ne moral bozuyorsun bu günü de değerlendir. benim elimden gelse her günü değerlendiririmTatlııım. Moral bozma aşkım
Hadi hadi yukarıdaki arkadaşın testlerini de değerlendir kızz. Ben benimle yaşadığı şey aynı olunca direkt yazdımkız ne moral bozuyorsun bu günü de değerlendir. benim elimden gelse her günü değerlendiririm
7 Nisan son adet tarihim beklenen tarihim de 3 Mayis ama dediğim gibi oynayabiliyor emin değilim o yüzdenSat ve bat ne? Tabi düzensiz yazmışsın canım ama belki benim gibi döngün uzundur sabittir. Benim de pıhtılaşma var. Rahim filmi sonrası gebelik şansı yüksek diyorlar aslında benim rahim filminin 3.ayımda oluşmuştu. Ay hadi senin de inşallahBelki idrara yansımamıştır daha varsa bile.
kuzum senin testlerden hiçbiri pozitif değil henüz. 11 gün zaten gebelik idrarda çıkmaz. döllenmeden sonra en erken 14.gün idrarda ölçülebilir. bence testlere devam et reglin düzensizmiş zaten tam yumurtlama gününü bilmeniin başka imkanı yok. hiç ilaç tedavisi gördün mü yumurtlama için?Merhaba hanımlar banada yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Şubat ayında kürtaj oldum kanımda pıhtılaşma çıktı bunun için coraspin verdi doktor kullanıyorum iki hafta kadar öncede hsg çekildim herhangi bir sorun çıkmadı dedi doktor. 11 gün önce değerlendirmeye başladık yumurtlamayı düzensiz adet görüyorum bu yüzden emin olmamakla birlikte iki günde bir ilişki oldu. Üç gündür kasıklarımdan belime ve bacaklarıma vuran ara ara ağrılarım var bugün dayanamayıp test yaptım negatif çıktı erken belki ama dayanamadım dediğim gibi herhangi bir göğüs agrisi felan yok bende sadece kasık ağrısı şu an için acaba gebelik var mıdır erken mı şu an olsa bile pozitif çıkması için
Yok gittim bu hsg cektirdigim doktor vajinal muayene etti ultrasonda baktı hafif pcos dedi ama ilaca gerek görmedi pıhtılaşma için sadece coraspin verdi gebe kaldığında gel iğneyle devam edicez dedi ayrı bişey yapmadı yanikuzum senin testlerden hiçbiri pozitif değil henüz. 11 gün zaten gebelik idrarda çıkmaz. döllenmeden sonra en erken 14.gün idrarda ölçülebilir. bence testlere devam et reglin düzensizmiş zaten tam yumurtlama gününü bilmeniin başka imkanı yok. hiç ilaç tedavisi gördün mü yumurtlama için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?