Çatlamaya yakın bence yarınki daha koyu olursa bilinki çatlamışSizce bugün pik mi? Yardımcı olur musunuz. Aşağıda ki test sabah biri akşam test koyu olunca akşam tekrar yaptım da?
Bugünü ve yarını mı değerlendirmek lazımÇatlamaya yakın bence yarınki daha koyu olursa bilinki çatlamış
Yarın ki testinide at egerki daha koyu çıkar ise 3 günü degerlendirirsinBugünü ve yarını mı değerlendirmek lazım
Pik mi sizce?Yarın ki testinide at egerki daha koyu çıkar ise 3 günü degerlendirirsin
Evet canı bugün pik degerlendir yarın da bak silikse t çizgisi değerlendir catalama demekPik mi sizce?
Yarın silik olsa da değerlendireyim mi?Evet canı bugün pik degerlendir yarın da bak silikse t çizgisi değerlendir catalama demek
Değerlendir bugün tam pik yumurtlama olmuş canım yarın silik olursa yumurtan çatlamış olacak ki en çok da çatlama günün önemliYarın silik olsa da değerlendireyim mi?
Ramazan maluum çok fazla değerlendirme olmuyor, Rabbim kısmet eder inşallahDeğerlendir bugün tam pik yumurtlama olmuş canım yarın silik olursa yumurtan çatlamış olacak ki en çok da çatlama günün önemli
Dogru diyosun canım kadie gecesinin ramazin yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul eyler insRamazan maluum çok fazla değerlendirme olmuyor, Rabbim kısmet eder inşallah
Amin inşallah canımDogru diyosun canım kadie gecesinin ramazin yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul eyler ins
Amin canım ne zamandan beri bebek istiyosun ve kaç yıllık evlisinAmin inşallah canımAllah hepimizin gönlün de ki duaları bu gecenin yüzü suyu hürmetine kabul etsin
Canım 1 seneye yakındır evliyim bir düşüğüm var eşim çok istiyor bende istiyorum evimizde neşe olsun bizden bir parça olsun çalışmıyorum çünküAmin canım ne zamandan beri bebek istiyosun ve kaç yıllık evlisin
Rabbim ins gönlünüze göre verir canımCanım 1 seneye yakındır evliyim bir düşüğüm var eşim çok istiyor bende istiyorum evimizde neşe olsun bizden bir parça olsun çalışmıyorum çünkü
Evet cnm değerlendir 3 gün üst üste yarın yine bak amaPik mi sizce?
Enfeksiyon için falan soğan kürü öneriyorlar denedin mi canım? Biz yeni evliyiz hemen hemen ama ailem bilmiyor benim düşük yaptığımı söylemedim üzülmesimler diye herkes soruyor ama ben onlar için değil kendim için istiyorum, Allah bize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahRabbim ins gönlünüze göre verir canımbende Eylül gelince 3 senemize gitcez ins 1 yıl kendimiz istemedik şimdi istiyoruz ama olmuyo 2 defa kimyasal gebelik oldu rabbim sağlıklı hayırlı nasip eder ins .son kimyasal gebelikten sonra bı doktora gitmiştim rahim ağzında yara olduğunu söyledi yakalım dedi yaktı sonra olcak falan dedi 3 ay oldu hala olmadı rahimde çok enfeksiyon varmış öyle demişti şimdi ramazan bayramından sonra İzmir'de bı doktor var ona gitcem ins bu enfeksiyondan kurtulurum da bebiş sahibi olurum artık çevremden çocuk alın demelerin usandım sanki pazardan alıyoruz moralim bozuluyo artık
Tamamdır teşekkürlerEvet cnm değerlendir 3 gün üst üste yarın yine bak ama
Alın derken sahiplenin değil hani çocuk yapın artık demek istiyorlar tabiki bende çevrem soruyor diye değil artık bir anne olmak istiyorum yuvamız neselansin istiyorum ins hayırlı zamanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder bizlereEnfeksiyon için falan soğan kürü öneriyorlar denedin mi canım? Biz yeni evliyiz hemen hemen ama ailem bilmiyor benim düşük yaptığımı söylemedim üzülmesimler diye herkes soruyor ama ben onlar için değil kendim için istiyorum, Allah bize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahÇocuk alın derken sahiplenin mi? Eşin bu konuda sana destekse hiç sıkıntı yapma, ben kürtaj olduğum zaman çikolata kistim olduğunu öğrendim hiç doktora gitmedim eşimde demedi niye gitmiyorsun olmuyor diye akışıma bıraktık önemli olan anlayış
Alın derken sahiplenin değil hani çocuk yapın artık demek istiyorlar tabiki bende çevrem soruyor diye değil artık bir anne olmak istiyorum yuvamız neselansin istiyorum ins hayırlı zamanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder bizlereEnfeksiyon için falan soğan kürü öneriyorlar denedin mi canım? Biz yeni evliyiz hemen hemen ama ailem bilmiyor benim düşük yaptığımı söylemedim üzülmesimler diye herkes soruyor ama ben onlar için değil kendim için istiyorum, Allah bize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahÇocuk alın derken sahiplenin mi? Eşin bu konuda sana destekse hiç sıkıntı yapma, ben kürtaj olduğum zaman çikolata kistim olduğunu öğrendim hiç doktora gitmedim eşimde demedi niye gitmiyorsun olmuyor diye akışıma bıraktık önemli olan anlayış
Eşim her zaman bana destek oluyor sağolsun ama kısa da görünse çabamız ugraslarimidan dolayı yol uzun geliyor işte moral bozuklukları çok oluyor haliyleEnfeksiyon için falan soğan kürü öneriyorlar denedin mi canım? Biz yeni evliyiz hemen hemen ama ailem bilmiyor benim düşük yaptığımı söylemedim üzülmesimler diye herkes soruyor ama ben onlar için değil kendim için istiyorum, Allah bize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahÇocuk alın derken sahiplenin mi? Eşin bu konuda sana destekse hiç sıkıntı yapma, ben kürtaj olduğum zaman çikolata kistim olduğunu öğrendim hiç doktora gitmedim eşimde demedi niye gitmiyorsun olmuyor diye akışıma bıraktık önemli olan anlayış
Modunu yüksek tut kafanı dağıtacak şeylerle uğraş etrafımızdakiler hep konuşuyor, bende duymuştum enfeksiyon bebeğin tutunmasını engelliyormuş diye Rabbim imtihan edip güzellikler veriyor inşallah sana da o hepimize de o güzelliklerden nasip eder, önemli olan huzurunun olması ben hep söylüyorum ben nişanlıyken eşimin huyunu suyunu düzeltmek için çok çaba sarf ettim bitti dediğim yerde imtihan dedim ve bugünlerimize şükür diyorum ve hep öyle olalım sabredelim ki güzel şeyler olsun hayatımızdaAlın derken sahiplenin değil hani çocuk yapın artık demek istiyorlar tabiki bende çevrem soruyor diye değil artık bir anne olmak istiyorum yuvamız neselansin istiyorum ins hayırlı zamanda rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder bizleresoğan kurumu denedim canım ama olmadı enfeksiyon çökmüş rahimde ilk gebeligimde hamile kalmadan 1 ay önce abana sıcak su buharı dene demişlerdi birde maydonozlu süt buharı demişler ben denedim o ay hamile kalmıştım sonra kimyasal oldu 2. Gebeligimde de denedim gene hamile kaldım enfeksiyonu atıyor gerçekten yani doktor da söyledi bu enfeksiyonla iki kere hamile kalmam bile mucize dedi spermin ölmeden yumurtayla buluşması mucize olduğu söyledi çünkü enfeksiyon spermin yumurtaya ulasmadan olduğunu söylemişti. Şimdi bu ay gene süt buharını yapıyorum bayramdan sonra doktora gidicem yani nasip hani Allah'ın takdiri yaptığımız her şey bir vesile rabbimin gücü yeter anca böyle bir mucizeye hayırlısıni nasip etsin rabbim inşallah
Eşim her zaman bana destek oluyor sağolsun ama kısa da görünse çabamız ugraslarimidan dolayı yol uzun geliyor işte moral bozuklukları çok oluyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?