Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar.ovulasyon testi yapanlar bir el atabilir miii ? Bu testler hala negatif dimi.benim regl biraz duzensiz dun iki kere bugun iki kere test yaptim
Merhabalar.ovulasyon testi yapanlar bir el atabilir miii ? Bu testler hala negatif dimi.benim regl biraz duzensiz dun iki kere bugun iki kere test yaptim
Teşekkürler cevabiniz icin her gun aksam 7 de yapiyorum saat 5 te sivi alimini bırakıyorum.ama sanirim bu ay gec yumurtluyoruk takvime gore iki gun önce yumurtladim :/
Teşekkürler cevabiniz icin her gun aksam 7 de yapiyorum saat 5 te sivi alimini bırakıyorum.ama sanirim bu ay gec yumurtluyoruk takvime gore iki gun önce yumurtladim :/
Adet bittikten 3 gun sonra basladim sanmiyorum kacirdigimi çünkü bastakiler cok daha silikti.benim regllerim duzensiz muhtelen gec yumurtluyorum bu ay :/