Ovulasyon testi yardimm

dmltlg07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
23
3
1
30
Arkadaşlar Merhaba . Ben bir konuda danışmak istiyorum 8 aylık evliyim . Eşimle bebek düşünüyoruz ilk defa ovulasyon testi deniyorum aslında nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum fotoğrafını atsam bakma şansınız var mıdır ? Lütfen . Ovulasyon testim bunlar 20 nisan en son olan t çizgisi daha koyu görünüyor ilk yaptığımda böyleydi bu yumurtlama günüm mü olmuş oluyor?

Eklentiler

• 17452235710855429573258649765012.webp
    17452235710855429573258649765012.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 170
Arkadaşlar Merhaba . Ben bir konuda danışmak istiyorum 8 aylık evliyim . Eşimle bebek düşünüyoruz ilk defa ovulasyon testi deniyorum aslında nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum fotoğrafını atsam bakma şansınız var mıdır ? Lütfen . Ovulasyon testim bunlar 20 nisan en son olan t çizgisi daha koyu görünüyor ilk yaptığımda böyleydi bu yumurtlama günüm mü olmuş oluyor?
Evet yumurtlama olmuş degerlendırır

20 nisan yumurtlama gunu olmus. Catlamayi gordunuz mu? Bugunu de degerlendir mutlaka sonra gun aşiri denersiniz.

20 nisan yumurtlama gunu olmus. Catlamayi gordunuz mu? Bugunu de degerlendir mutlaka sonra gun aşiri denersiniz.
Teşekkürler bilmiyorum ki inanın çatlama ne zaman ama 18 nisandan beri yapıyorum bu üçü 18 ,19 ,20 oldu ilk defa yapıyorum bir bilgim yok henüz

Çatlama pik'ten önce mi oluyor ? Önce ise 18,19 günleri silik şekilde idi fotoları var bakarsanız sevinirim

20-21-22 nisan değerlendir

Teşekkürler bilmiyorum ki inanın çatlama ne zaman ama 18 nisandan beri yapıyorum bu üçü 18 ,19 ,20 oldu ilk defa yapıyorum bir bilgim yok henüz
Bugun tekrar yap siliklestiyse catlamis anlamina gelir. Daha sonra test yapmaniza gerek yok.

Kızlar merhaba. 29 nisan dahil hep değerlendirdim. Sizce çatlama olmuş mu? Beklemeye mi gecmeliyim?? Test yapmaya devam etmeli miyim?? Lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 1000046063.webp
    1000046063.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 120
Benimkine de bakar mısınız lütfen🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• IMG_1304.webp
    IMG_1304.webp
    158,3 KB · Görüntüleme: 100
Çok anlamıyorum, Ovulasyon testi ilk defa yapıyorum yardımcı olur musunuz?

Back
X