• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yardimmm

burcuyilmzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
87
30
38
33
Kizlar adetime 5 gun kala ovulasyon testi yapmaya basladim 3. Gunde 2. Cizgi daha net cikti ama 2 gun sonra adet olmam gerekio basina boyle bisey gelen var mi adetten once mi yumurtluyorum ki

burcuyilmzz burcuyilmzz test adetten sonra yumurtanın çatlayacağı günler yapılır.Yani atıyorum 30 günde bir adet oluyorsan 30/2 15.gün yumurtan çatlıyordur sen 13,gün ovulasyon testi yapmaya başlarsın.Adetten 5 gün önce olan ve çift çizgi çıktıysa gebelik olablr.Bende forumlarda okudum bu şekilde öğrenen varmış. bir de gebelik testi yap istersen.

burcuyilmzz burcuyilmzz test adetten sonra yumurtanın çatlayacağı günler yapılır.Yani atıyorum 30 günde bir adet oluyorsan 30/2 15.gün yumurtan çatlıyordur sen 13,gün ovulasyon testi yapmaya başlarsın.Adetten 5 gün önce olan ve çift çizgi çıktıysa gebelik olablr.Bende forumlarda okudum bu şekilde öğrenen varmış. bir de gebelik testi yap istersen.

Canim erken gebelik testi yaptim o negatif cikti malesef ama ovulasyonda gittikce koyulasiyor akintim var ama akintimda koyulasiyor 4 gundurde sabahlari adet sancim oluyor ogleden sonra geciyor sancim

Canim erken gebelik testi yaptim o negatif cikti malesef ama ovulasyonda gittikce koyulasiyor akintim var ama akintimda koyulasiyor 4 gundurde sabahlari adet sancim oluyor ogleden sonra geciyor sancim
selam canım sonuç belli oldu mu varmıymış bebiş

Arkadaşlar yardım lütfen ? Ben bügün ovulasyon testi aldım çok gördüm bunu alip hamile kalanları, takvim indirdim ama belki yanlış hesaplar diye korkuyorum kızlar siz kulandını mı pek bilgim Yok :( Nasıl yapılıyor tam ollarak ne işe yarıyor Ne zaman yapılmalı Ve sonuç Ne oluyor lütfen yardım edenisiniz ???

benim döngüm genelde 28 gün sürer. 7. gün testi yapmaya başladım. ilk yaptığım günden beri az az 2. çizgi vardı. her seferinde çıkıyordu. ben de acaba yumurtlama dönemim başladı mı diye her gün panik halindeydim.
Ama 19. gün daha koyu çıktı çizgi herzamankinden. arkadaşlar asla test çizgisi kadar net olmayacak koyuluk yeterli dediler. 20. gün (dün) de aynı şekilde koyuydu. ben testlerimi saat 15:00'te yaptım hep. dün 22:00'de tekrar yaptığımda yine silikleşmeye başladı.
umarım bu 2 günü değerlendirebilmişizdir, 9 gün sonra periyodum başlıyor, sonucu yazarım.

Back
X