Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardimmmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatmana68

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
2
0
1
26
Kızlar bişey sormak istiyorum şimdi ben polikistik overim var ikinci çocuğumu istiyorum aylardır olmuyor adetim düzenli olmadığı için yumurtlama günümü ovulasyon testi ile buldum bu ay ama yumurtlama gününden sonraki gün yapılan testin silik çıkması gerekiyor diye biliyorum ama bu gene koyu ve belirgin bu yumurta çatlamamis mi demek lütfen bilgisi olan varmı 6.nisan pik günü ama 7sinde koyu cikti
Eki Görüntüle 3042892

Kızlar bişey sormak istiyorum şimdi ben polikistik overim var ikinci çocuğumu istiyorum aylardır olmuyor adetim düzenli olmadığı için yumurtlama günümü ovulasyon testi ile buldum bu ay ama yumurtlama gününden sonraki gün yapılan testin silik çıkması gerekiyor diye biliyorum ama bu gene koyu ve belirgin bu yumurta çatlamamis mi demek lütfen bilgisi olan varmı 6.nisan pik günü ama 7sinde koyu cikti
Eki Görüntüle 3042892
Resim varmi

Eki Görüntüle 3042892
Merhaba canım. Bazen yumurtamiz oluşur ama catlamaz. Böyle durumlarda havuç tavsiye ediyorlar:) ayrıca bu durumu yaşayan çok kadın var. Bende bir kere 3 gün boyunca pozitif gordum. Çatlayana kadar , ve catladifi günde ilişki yasayin:) yumurta hemen catlamadigi icin, daha xok ilişki yaşama girsatin var. Yumurta çatlayıp, follop tuplerinde bir çok sperme karsilasabilirm bu durumu avantaja dönüştürebilirsiniz. Instagranda bir gebenin gunlugu diye bir sayfa var. Cok güzel bilgilendiriyor
Tavsiye ederim soru sorunca cvpta veriyor.

Back
X