ovulasyon testi. yardım🤷🏼‍♀️

Bende pıhtılaşma ve kromozom testi verdim 2 haftayı geçti bakalım çıkmasını bekliyorum .
İnşallah bir daha yaşatmasın Rabbim her şey Allahtan canım vardır her şer de bir hayır
Ben de iki hafta önce verdim :) 23.05 te verdim. Hayırlısı olsun umarım kötü bir sonuç çıkmaz ve umarım hayırlısı olur her şeyin. 🙏🏿

Sana tavsiyem hemen kan verme sonra 2 günde 1 kan istiyorlar .
İdrar da gebelik testi yap toplu satın al istersen trendyoldan daha ekonomik oluyor . Tabi inşallah gerek kalmaz ama düşük beta hcg ile öğrenince daha çok sitres oluyor insan . Zaten kese bile 5. Haftada gözüküyor
Doğru ama işte şehir dışında birkac gün kalacağımız için oradayken stres yapmak istemiyordum, yarın ola hayrola :)

Bir kürtajım bir kimyasalım var ve inanılmaz korkuyorum. İnşallah gebe kalırım ve sağlıkla alırız kucağımıza, ilkinin 9 haftalikken kalbi durdu diğeri nisan ayında kimyasal oldu. Gerçi doktor her kadın senede ortalama 1 kez kimyasal gebelik geçirir ve test yaparsa fark eder demişti ve bir nebze de olsa rahatlamistim. Hayırlısı olsun hakkımızda
Merhaba canım gözün aydın hayırlı olsun:nazar: Düşük ve kürtajdan sonra takviye olarak bişey kullandın mı yaptığın bişey olmusmuydu? gebe kalınca bir de kan sulandırıcı vs verildi mi?

Merhaba canım gözün aydın hayırlı olsun:nazar: Düşük ve kürtajdan sonra takviye olarak bişey kullandın mı yaptığın bişey olmusmuydu? gebe kalınca bir de kan sulandırıcı vs verildi mi?
Merhaba, tesekkur ederim. Düşük ve kimyasaldan sonra genetik test yaptık ve rahim filmi çektirdim. Genetik testte çok küçük bir sıkıntı çıktı ve yeni hamileligimde doktorum bunu bilmeden düşük riskine karşı coraspin 100 mg başlattı. Sonra zaten genetikte azıcık problem görünce devam ettik. Yanlış hatırlamıyorsam 10-15 gün ne olur ne olmaz diye oksapar iğne de kullandım göbekten vurulan. Ancak perinatolog genetik testime ve detaylı ultrason yapınca 11.haftada iğneyi bırak dedi. Sadece coraspin iç 36.haftada bırak dedi. Bunun yani sıra ben rahim filminden 3 5 gün sonra hamile kaldım. Yani hemen oldu. Gebelik süresince yememe içmeme çok çok dikkat ettim. Şimdi yanımda kızım uzanıyor çok şükür. 🧿❣️🙏🏿🍀🤗

Merhaba, tesekkur ederim. Düşük ve kimyasaldan sonra genetik test yaptık ve rahim filmi çektirdim. Genetik testte çok küçük bir sıkıntı çıktı ve yeni hamileligimde doktorum bunu bilmeden düşük riskine karşı coraspin 100 mg başlattı. Sonra zaten genetikte azıcık problem görünce devam ettik. Yanlış hatırlamıyorsam 10-15 gün ne olur ne olmaz diye oksapar iğne de kullandım göbekten vurulan. Ancak perinatolog genetik testime ve detaylı ultrason yapınca 11.haftada iğneyi bırak dedi. Sadece coraspin iç 36.haftada bırak dedi. Bunun yani sıra ben rahim filminden 3 5 gün sonra hamile kaldım. Yani hemen oldu. Gebelik süresince yememe içmeme çok çok dikkat ettim. Şimdi yanımda kızım uzanıyor çok şükür. 🧿❣️🙏🏿🍀🤗
Maşallah canim verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.

Back
X