Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yeniden pik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlama hangi testte gerçekleşmiş ki . Erken çatlama sorunum var . Hala silik bi çizgi var sanki son testimde kızlar hepiniz bi bakıp yorumlasanız :KK43: son testim ilk testim kadar silik değil sanki. Başka test yapmama gerek varmı bu ay ?
Bu test ne kadar normalnkizlar ovulasyon testim

Eklentiler

• 20210621_224041.webp
    20210621_224041.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 52
Canım ben bu ay başladım cuma günü yumurtlma gördüm pik oldu ve hala gün aşırı degerlendiriyorum yani sadece 10 gün kullandım ama benim hormonlarim normal sebepsiz infertilite kalamiyorum hamile 1 yıldır 😔 sende ne sıkıntı var ? Ne zamandır içiyorsun?
Ablacığım ben Nisan ayından beri kullanıyorum benim yumurta rezervim az yaş 42 bitkisel şeyler kullanıyorum bu ay doktora gitmedim geçen ay olmadık zamanda yumurtalar toplanacak Ken çatladı. Polen sipariş ettim Bir de karakovan balı bugün bir de benim prolaktinim yükseliyordu bir sürü bitkisel şey deniyorum aynı zamanda ovulasyon testi ile takip ediyorum.

Ablacığım ben Nisan ayından beri kullanıyorum benim yumurta rezervim az yaş 42 bitkisel şeyler kullanıyorum bu ay doktora gitmedim geçen ay olmadık zamanda yumurtalar toplanacak Ken çatladı. Polen sipariş ettim Bir de karakovan balı bugün bir de benim prolaktinim yükseliyordu bir sürü bitkisel şey deniyorum aynı zamanda ovulasyon testi ile takip ediyorum.
Yaş kaç ablam senin tüp bebek denedin mi hiç veya aşılama

Prolaktin bende de bı ara yüksekti dostinex verdi doktor hemen düştü.. benim yumurta rezervi 4 yıl önce iyiydi ama şimdi ne alemde bilmiyorum 😐😐 temmuzda Kayseri'ye memlekete gitcem ve bütün hormonlara tekrar baktriip ,klomen icin doktora basvurcam 💜 ya bende 35 yaşındayım yani vakit bizim için çok önemli 🙏🙏 bakalım 4 temmuz adet tarihim inşallah olmam haftaya gebelik testi yapacağım sanki bu ay oldu gibi hissediyorum ya elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi nasip 😍😍😍

Prolaktin bende de bı ara yüksekti dostinex verdi doktor hemen düştü.. benim yumurta rezervi 4 yıl önce iyiydi ama şimdi ne alemde bilmiyorum 😐😐 temmuzda Kayseri'ye memlekete gitcem ve bütün hormonlara tekrar baktriip ,klomen icin doktora basvurcam 💜 ya bende 35 yaşındayım yani vakit bizim için çok önemli 🙏🙏 bakalım 4 temmuz adet tarihim inşallah olmam haftaya gebelik testi yapacağım sanki bu ay oldu gibi hissediyorum ya elimden gelen herşeyi yapıyorum gerisi nasip 😍😍😍
İnşallah olmuştur ablacığım Allah bu yolda hiç kimseye aratmasın çok zor Ben 2018 yılından beri uğraşıyorum Kimyasal gebelik yaşadım Bir buçuk sene önce

İnşallah olmuştur ablacığım Allah bu yolda hiç kimseye aratmasın çok zor Ben 2018 yılından beri uğraşıyorum Kimyasal gebelik yaşadım Bir buçuk sene önce
Dostinex geçen ay ben de kullandım hayıt tohumu karabaş otu filan içiyorum onlar da bayağı fayda etti

Amin canım 🙏🙏 ben olsam senin yerinde tüp Bebek tekrar denerim hiç uğraşmam zaten eylüle kadar gebelik olmazsa bende tüp Bebek deneyeceğim yeter yani napayım kendiliğinden olmuyor demekki 😔😔 millet haberi olmadan yanlışlıkla nasıl hamile kalıyor hiç anlamıyorum 🤷🤷🤷

Arkadaşlar bu ayki ovülasyon testi İlkinde hafif çizgi çıktı evvelsi gün ve Dün hiç yok bundan anlayan var mı

Eklentiler

• 20210623_131907.webp
    20210623_131907.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 44
Amin canım 🙏🙏 ben olsam senin yerinde tüp Bebek tekrar denerim hiç uğraşmam zaten eylüle kadar gebelik olmazsa bende tüp Bebek deneyeceğim yeter yani napayım kendiliğinden olmuyor demekki 😔😔 millet haberi olmadan yanlışlıkla nasıl hamile kalıyor hiç anlamıyorum 🤷🤷🤷
Ablacığım bu benim ikinci evliliğim ben ilk evliliğinde hamile kaldım Şu son 4 beş seneden beri bunlar başıma sıkıntı oldu Allah'ın İnşallah tüp bebeğe gitmeden bir an önce hamile kalırsın Ablam hiç bilmiyorum ki Ah bir bilsem Ah sihirli değneğim olsa
henüz olmamış devam edin koyu olması gerekiyor test yapmayı bırakmayın önemli günü kaçırmayın :) Umarım bu ay istediğiniz olur
Inşallah arkadaşım ben dört seneden beri uğraşıyorum henüz iki aydan beri ovulasyon takibi yapıyorum daha önce bebek Deneyim var Kimyasal gebelik oldu Bir buçuk sene önce Aslında şimdi de tedavi görüyorum ama nedense geçen ay Doktora gitmedim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Back
X