- 6 Ağustos 2024
- 67
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bugün değerlendirdik yarın ve sonraki günü de aralıksız değerlendirmek gerekir mi acaba?Sıvı alımınızdan kaynaklı olma ihtimali var :)) genelde 1,5-2 saat öncesinde sıvı alımını kesin diyorlar yanlış sonuç olmasın diye :)) mutlaka değerlendirin 1-2 güne kadar çatlar havuç ve bol su için :))
Sperm sorununuz yoksa günaşırı degerlendirinTeşekkür ederim bugün değerlendirdik yarın ve sonraki günü de aralıksız değerlendirmek gerekir mi acaba?![]()
Çoook teşekkür ederim cevap içinnnSperm sorununuz yoksa günaşırı degerlendirinen önemlisi bugün ve çatlamasonrasıymış burdan edindiğim bilgilere göre
Allah rast getirsin inşallah
yumurta kalitesi için kuruyemiş vs tüketin proteinli şeyler yiyin
![]()
Henüz pik olmamış sankiKızlar merhaba reglime 6 gün kaldı ovulasyon testlerimde pik görebiliyor musunuz ? Yoksa bu ay yumurtlamadım mıEki Görüntüle 3469744
Evet ikisi de aynı koyulukta yada T çizgisinin dahakoyu olması gerekiyor canım :)sevgiiinur ikisi de aynı koyulukta değil mi
Evet aynı koyulukta :) silik çıkmaya başladığında mı çatlasığını anlıyoruz çok anlamıyorum da yeni yapmaya başladımEvet ikisi de aynı koyulukta yada T çizgisinin dahakoyu olması gerekiyor canım :)
Evet öyle oluyormuşEvet aynı koyulukta :) silik çıkmaya başladığında mı çatlasığını anlıyoruz çok anlamıyorum da yeni yapmaya başladım
Evet canım :)) çatladıgında da değerlendirEvet aynı koyulukta :) silik çıkmaya başladığında mı çatlasığını anlıyoruz çok anlamıyorum da yeni yapmaya başladım
Dün ve bugün silik çıkmaya başladı çatlamış mı yaniEvet canım :)) çatladıgında da değerlendir![]()