Ovülasyon Testi Yorum

dudububu66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
34
6
1
24
Merhabalar 1 senelik evliyim ilk defa bu ay çocuk düşünüyoruz ve korunmuyoruz ilk defa ovülasyon testi yapıyorum fakat anlayamadım bu süreçte ne yapmam lazım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_0151.webp
    IMG_0151.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 30
Bugün mü değerlendirmem gerekir yoksa yarın mı düm değerlendirdik sperm kaliteside düşsün istemiyorum açıkçası
Dün yaptıysanız bugünü boş geçin zaten orda sperm vardır yarın değerlendirin sperm kalitesi çok iyi da olsa düşüyor üst üste..

Merhabalar bugün yine aynı saatte test yaptım ve yine pik gördüm bugünü kesim değerlendireceğim dün değerlendirmemiştim ne zaman silikleşir ve silikleşince ne oluyor acaba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 20
Merhabalar bugün yine aynı saatte test yaptım ve yine pik gördüm bugünü kesim değerlendireceğim dün değerlendirmemiştim ne zaman silikleşir ve silikleşince ne oluyor acaba
Büyük ihtimalle yarın silikleşir bugünü ve yarını değerlendirmelisin silikleştiği zaman yumurta çatlamış oluyor gebelik yoksa 14 gün sonra regl olursun varsa gebelik testinde çıkar

Çizgi bugün 2 gün öncesine göre silikleşti şimdi yumurtam çtlamış mı oluyor dün geceyi değerlendirdik bugün e gerek varmı yarın olsa olmaz mı

Eklentiler

• IMG_0214.webp
    IMG_0214.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 14
Çizgi bugün 2 gün öncesine göre silikleşti şimdi yumurtam çtlamış mı oluyor dün geceyi değerlendirdik bugün e gerek varmı yarın olsa olmaz mı
Çatlamış yumurtan zaten gebelik oluşacaksa çatladığı gün oluşacak. Bugünü değerlendirmen gebe kalma şansını daha çok arttıracaktır.

Back
X