- 21 Ekim 2025
- 62
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi dudububu66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün mü değerlendirmem gerekir yoksa yarın mı düm değerlendirdik sperm kaliteside düşsün istemiyorum açıkçasıPik demek bu. Yani yarın veya en geç diğer gün çatlama olucak değerlendirin
Bugunu yarını ve ertesi günü mutlaka değerlendirinBugün mü değerlendirmem gerekir yoksa yarın mı düm değerlendirdik sperm kaliteside düşsün istemiyorum açıkçası
Peki bu test silikleşene kadar deneme yapmam lazım dimiBugunu yarını ve ertesi günü mutlaka değerlendirin
Ben öyle yapmıstım gebe kaldımPeki bu test silikleşene kadar deneme yapmam lazım dimi
Dün yaptıysanız bugünü boş geçin zaten orda sperm vardır yarın değerlendirin sperm kalitesi çok iyi da olsa düşüyor üst üste..Bugün mü değerlendirmem gerekir yoksa yarın mı düm değerlendirdik sperm kaliteside düşsün istemiyorum açıkçası
Büyük ihtimalle yarın silikleşir bugünü ve yarını değerlendirmelisin silikleştiği zaman yumurta çatlamış oluyor gebelik yoksa 14 gün sonra regl olursun varsa gebelik testinde çıkarMerhabalar bugün yine aynı saatte test yaptım ve yine pik gördüm bugünü kesim değerlendireceğim dün değerlendirmemiştim ne zaman silikleşir ve silikleşince ne oluyor acaba
Anladım çok teşekkür ederimBüyük ihtimalle yarın silikleşir bugünü ve yarını değerlendirmelisin silikleştiği zaman yumurta çatlamış oluyor gebelik yoksa 14 gün sonra regl olursun varsa gebelik testinde çıkar
Çatlamış yumurtan zaten gebelik oluşacaksa çatladığı gün oluşacak. Bugünü değerlendirmen gebe kalma şansını daha çok arttıracaktır.Çizgi bugün 2 gün öncesine göre silikleşti şimdi yumurtam çtlamış mı oluyor dün geceyi değerlendirdik bugün e gerek varmı yarın olsa olmaz mı
Keşke dün denemeseydikÇatlamış yumurtan zaten gebelik oluşacaksa çatladığı gün oluşacak. Bugünü değerlendirmen gebe kalma şansını daha çok arttıracaktır.
O konuyu tam bilmiyorum kimisi günaşırı birliktelik diyor kimisi yumurtlama günü 3 gün birliktelik diyor ama kesin bugünü değerlendirmelisiniz yani ben olsam öyle yapardım size kalmışKeşke dün denemeseydiksperm kalitesi düşer mi böyke üst üste