- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi senasaygiliiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtanız çatlamışEki Görüntüle 3734179 kızlar bakar mısınız ben bu ay klomen kullandım ve adetten sonraki 4. Gün itibari ovülasyon testine başladım ve bu şekilde gördüm ayın 15 inde pik olmuşmuyum sizce çatlamışmıdır yardımcı olun![]()
25.05 tam pik 26.05 catlama sizin bence.Ben 6 aydır deniyorum hala yakalayamadım intstagramdan birisiyle denedim ovülasyom takibini bu ay yumurtan çatlamadı dedi bütün moralim bozuldu. Böyle bir durum var mı bu testi yorumlayabilir misiniz?
Eki Görüntüle 3737563
İnstagramdaki abla bu ay yumurtlama olmamış dedi o yüzden umudumu kaybettim bu ayda da25.05 tam pik 26.05 catlama sizin bence.
Yani benim testlerim bu sekilde olsa yumurtlamadim demezdim bence olmus yumurtlama. Bir sure sonra vucut belirtilerinden de anlarsiniz zaten. Ya da doktora gidip ultrasonda bakttirabilirsiniz. Instagramdaki kisi saticisi mi acaba?İnstagramdaki abla bu ay yumurtlama olmamış dedi o yüzden umudumu kaybettim bu ayda da
Ovülasyon takibi yapan bir sayfa ben artık ne yağıcamı bilemediğim için birinden destek alayım dedim ücretli bir sayfa. İnsan bazen çaresizlik içindeyken umuda tutunuyor sonra olmadığını görünce yıkılıyor haliyleYani benim testlerim bu sekilde olsa yumurtlamadim demezdim bence olmus yumurtlama. Bir sure sonra vucut belirtilerinden de anlarsiniz zaten. Ya da doktora gidip ultrasonda bakttirabilirsiniz. Instagramdaki kisi saticisi mi acaba?
Umutsuzluga girmeyin hic elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahtan. 24-25-26 mayistan birini degerlendirmis miydiniz? Bir de takviye kullaniyor musunuz?Ovülasyon takibi yapan bir sayfa ben artık ne yağıcamı bilemediğim için birinden destek alayım dedim ücretli bir sayfa. İnsan bazen çaresizlik içindeyken umuda tutunuyor sonra olmadığını görünce yıkılıyor haliyle
1. Resim 24 Mayıs ikinci 25 Mayıs ilk yaptığım andaki hali testlerin belki sonradan koyulaşıp pik gibi görünmüştür ilk halleri buydu 10. Dakikada çektimYo sizin testlerinizde çatlama olmuş bariz pik de olmuş arkasından silikleşmiş te
Hep iki günde bir oldu sadece birisi üç gün arayla oldu Bayram zamanıydı takviye folik asit ve d vitamini alıyorum 2 ayı geçmiştirUmutsuzluga girmeyin hic elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahtan. 24-25-26 mayistan birini degerlendirmis miydiniz? Bir de takviye kullaniyor musunuz?