Ovülasyon testi yorum

senasaygiliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
IMG_4167.webp
kızlar bakar mısınız ben bu ay klomen kullandım ve adetten sonraki 4. Gün itibari ovülasyon testine başladım ve bu şekilde gördüm ayın 15 inde pik olmuşmuyum sizce çatlamışmıdır yardımcı olun🤲🥺

Silinmeden sonra en az 3 gün değerlendirin bence. Benim 10 mayıs pik 11 mayıs silikti. 11 mayısta doktor kontrolüne gittiğimde doktor solda gelişen folikül var henüz çatlamamış demişti. Sanırım bazı kadınlarda pikten sonra birkaç gün sürebiliyor çatlama

Ben 6 aydır deniyorum hala yakalayamadım intstagramdan birisiyle denedim ovülasyom takibini bu ay yumurtan çatlamadı dedi bütün moralim bozuldu. Böyle bir durum var mı bu testi yorumlayabilir misiniz?
48535306-A4BC-4CFB-AC7B-039E4432DA93.webp

İnstagramdaki abla bu ay yumurtlama olmamış dedi o yüzden umudumu kaybettim bu ayda da
Yani benim testlerim bu sekilde olsa yumurtlamadim demezdim bence olmus yumurtlama. Bir sure sonra vucut belirtilerinden de anlarsiniz zaten. Ya da doktora gidip ultrasonda bakttirabilirsiniz. Instagramdaki kisi saticisi mi acaba?

Yani benim testlerim bu sekilde olsa yumurtlamadim demezdim bence olmus yumurtlama. Bir sure sonra vucut belirtilerinden de anlarsiniz zaten. Ya da doktora gidip ultrasonda bakttirabilirsiniz. Instagramdaki kisi saticisi mi acaba?
Ovülasyon takibi yapan bir sayfa ben artık ne yağıcamı bilemediğim için birinden destek alayım dedim ücretli bir sayfa. İnsan bazen çaresizlik içindeyken umuda tutunuyor sonra olmadığını görünce yıkılıyor haliyle

Ovülasyon takibi yapan bir sayfa ben artık ne yağıcamı bilemediğim için birinden destek alayım dedim ücretli bir sayfa. İnsan bazen çaresizlik içindeyken umuda tutunuyor sonra olmadığını görünce yıkılıyor haliyle
Umutsuzluga girmeyin hic elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahtan. 24-25-26 mayistan birini degerlendirmis miydiniz? Bir de takviye kullaniyor musunuz?

Yo sizin testlerinizde çatlama olmuş bariz pik de olmuş arkasından silikleşmiş te
1. Resim 24 Mayıs ikinci 25 Mayıs ilk yaptığım andaki hali testlerin belki sonradan koyulaşıp pik gibi görünmüştür ilk halleri buydu 10. Dakikada çektim

Eklentiler

• 097fe9df-acd8-45b2-8c2a-78eb542a127d.webp
    097fe9df-acd8-45b2-8c2a-78eb542a127d.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 6a72f98e-073e-4fc6-8abb-19c58938c089.webp
    6a72f98e-073e-4fc6-8abb-19c58938c089.webp
    107,4 KB · Görüntüleme: 23
Umutsuzluga girmeyin hic elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahtan. 24-25-26 mayistan birini degerlendirmis miydiniz? Bir de takviye kullaniyor musunuz?
Hep iki günde bir oldu sadece birisi üç gün arayla oldu Bayram zamanıydı takviye folik asit ve d vitamini alıyorum 2 ayı geçmiştir

Back
X