- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 6
Görev tehlikeliŞimdi bende şüphelendim senden valla geciktim diyince![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görev tehlikeliŞimdi bende şüphelendim senden valla geciktim diyince![]()
Valla belirti dersen biraz bel ağrım birde sağ kasıgımda aşırı ani batmalar sızılar oluyor uykumda çok ya biriki gündürŞimdi bende şüphelendim senden valla geciktim diyince![]()
Hadi inşaallah güzel haberlerini bekliyorumValla belirti dersen biraz bel ağrım birde sağ kasıgımda aşırı ani batmalar sızılar oluyor uykumda çok ya biriki gündür![]()
Allah bağışlasınGörev tehlikeliama inşallah başarılar bir sağlık sorunum da yok kızımda var oğlumda ama bi süre spiral falan kullandım şimdi bebek istiyoruz yine ama denk getiremedim bi
bir elimde ovulasyon bir elimde gebelik gezip duruyorum valla inşallah içime doğmuştur da biriki gün sonra gebelik testi yaparım
İnşallahHadi inşaallah güzel haberlerini bekliyorum![]()
Pik olmadım bugün de yapmadım 3 Ekim reglCanım naptın yakaladın mı piki
Belki geç yumurtlarsın can yarın yap istersen bırakmaPik olmadım bugün de yapmadım 3 Ekim regl
evde değilim yanıma da almadım boşverdim artıkBelki geç yumurtlarsın can yarın yap istersen bırakma
Bende bu gün açık pembe silince gördüm leke oldu sağ kasıgımda aşırı ağrı varBelki geç yumurtlarsın can yarın yap istersen bırakma
Bat ne zaman canımBende bu gün açık pembe silince gördüm leke oldu sağ kasıgımda aşırı ağrı var
Ya ben hep senin geciktiğini unutuyorum ya ahhahahha devamı geldimi canım belki yerleşmedirBende bu gün açık pembe silince gördüm leke oldu sağ kasıgımda aşırı ağrı var
o halde kafanı rahatlat belki iyi gelirevde değilim yanıma da almadım boşverdim artık
Askım yapmam artık ya eve de 11 gibi anca giderimo halde kafanı rahatlat belki iyi gelirbi bakmışsın çat çift çizgi şok olmanı diliyorum
Zaten vakti gelince yap demek istedimAskım yapmam artık ya eve de 11 gibi anca giderim
Nasıl oldun canım varmı bi gelişmeBende bu gün açık pembe silince gördüm leke oldu sağ kasıgımda aşırı ağrı var