Sevgili arkadaşlarım. Bu ay ilk deniyorum ovulasyon testini ve sırasıyla ekleyeceğim. Sizce bu ay şansım varmı? Ve son eklediğim resim bugüne ait. Bugün için hala şansım varmıdır dersiniz? Yada döllenmişmidir sizce? Tabiki bunu Rabbim bilir de heyecanımdan soruyorum.
Not: 13. 14. 15. ve 17. günlerde ilikşi yaşadım. 16 yı atladık Bugün de girsem hala şansım olur mu.
Bu arada 16. günün testini çok hızlı fotosunu almıştım. 10 dakika sonra çok koyulaşmıştı. Resimdeki gibi açık değildi yani. T çizgisi 17. gün silikleşmeye başladı.
ben de 36 yaşındayım eşim 38... benim prolaktinim yüksek çıkmıştı ama dostinex kullandıktan sonra düştü. burda okuduklarım kadarıyla ovülasyon t çizgisi koyulaştığında yumurta olgunlaşıyor ve o gün öncesi ve sonrası değerlendirilmeli deniyor. inşallah isteyen herkese nasip olur.
ben de 36 yaşındayım eşim 38... benim prolaktinim yüksek çıkmıştı ama dostinex kullandıktan sonra düştü. burda okuduklarım kadarıyla ovülasyon t çizgisi koyulaştığında yumurta olgunlaşıyor ve o gün öncesi ve sonrası değerlendirilmeli deniyor. inşallah isteyen herkese nasip olur.
Arkadaşlar yeni üye oldum ve ovulasyon testine bu ay başladım ilk kargodan geldiğinde yani ovulasyondan 4 5 gün önce denedim hiç çizgi cıkmadı bu arada 30 günde bir adet oluyorum ve 2 düşüğüm oldu yaşım 25. Konuya gelcek olursam hiç koyu çizgi görmedim aksine siliniyo 12.günden başladım az bir çizgi vardı böyle durumu olan birileri varmı acaba