- 13 Mayıs 2025
- 16
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi ozlem saaanck
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence olabilir kardeşimin de böyleydi ovulasyon testi gebelik testi yap bakalım bideReglime üç gün var arkadaşlar dün yaptığımda kontrol çizgisi çok daha silikti bugün 15 dk beklemiş unutmuşum gördüğümde böyleydi böyle gebeliğini öğrenen çok kadın varmümkün mü
Yarın sabah hemen yapacağım kardeşiniz kaç gün öncesinde böyle görmüştü bu testiBence olabilir kardeşimin de böyleydi ovulasyon testi gebelik testi yap bakalım bide
Olabilir gebelik testi yapın biReglime üç gün var arkadaşlar dün yaptığımda kontrol çizgisi çok daha silikti bugün 15 dk beklemiş unutmuşum gördüğümde böyleydi böyle gebeliğini öğrenen çok kadın varmümkün mü
2 yada 3 tam hatırlamıyorumYarın sabah hemen yapacağım kardeşiniz kaç gün öncesinde böyle görmüştü bu testi
Ay Allah aşkına benim de öyle olsun nolur yaİlk gebeligimi ovulasyonu pozitif görmüştüm. Sonra gebelik testi yaptım. Silik şekilde pozitif gördüm![]()
Aynı yani dua edin nolur ya2 yada 3 tam hatırlamıyorum
Yarın sabah ilk idrarla test yapabilirsiniz. İnşallah vardırAy Allah aşkına benim de öyle olsun nolur ya
Kaç gün vardı regliyeİlk gebeligimi ovulasyonu pozitif görmüştüm. Sonra gebelik testi yaptım. Silik şekilde pozitif gördüm![]()
1 gün önce öylesine yapmıştimKaç gün vardı regliye
15 dk beklettiğim için öyle olabilir diye tekrar yaptım beş dk bekleyip fotosunu atacağımYarın sabah hemen yapacağım kardeşiniz kaç gün öncesinde böyle görmüştü bu testi
Insallah sende de bende de vardır canım inşallahAynı yani dua edin nolur ya
Bu test pozitif miiiiI
Insallah sende de bende de vardır canım inşallah
Oyle gözüküyor markası ne canimBu test pozitif miiii
Day’s doctorOyle gözüküyor markası ne canim
Cok güvenme canim o testlere adet gunu kan ver direkDay’s doctor
Reglime üç gün var kanı Şuan versem nolur?Cok güvenme canim o testlere adet gunu kan ver direk