Ovülasyon testi yorumlar mısınız

Zeytin_zey

Eren ❤️
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.889
3.039
63
32
Arkadaşlar merhaba, şu anda yani 26 şubatta adetimin 15. Günündeyim. 30 ila 32 günde bir adet oluyorum. Bugün ya da yarın yumurtlama olur diye düşündüm. Ama bugün olmadı, ama bugün sabah iç çamaşırımda ıslaklık vardı her zaman olmayan bi şey. Fotoğrafa bakar mısınız, acaba dün yani 25inde mi yumurtladım? Yani insanların testlerine bakıyorum iki çizgi de kopkoyu oluyor bende olmama durumu var mı? Ya da yarın ya da diğersi gün mü yumurtlarım. Biraz moralim bozuldu pcos var diye :/
IMG_20240226_192107.jpg

Bana 22'si pik gibi geldi, eşit koyulukta

Peki diğer insanlar gibi tam koyu olmaması normal mi bunu biliyor musunuz? Tam yumurtlayamıyor muyum acaba diye düşünmeye başladım
Eğer ikisi eşit koyulukta olmasaydı yumurtanız yeteri kadar büyüyememiş diyebilirdik ama sizde eşit koyulukta olmuş yanlış görmüyorsam, testin yapısından bile koyuluğu değişebilir aslında. Önemli olan ikisinin eşit olması

Arkadaşlar merhaba, şu anda yani 26 şubatta adetimin 15. Günündeyim. 30 ila 32 günde bir adet oluyorum. Bugün ya da yarın yumurtlama olur diye düşündüm. Ama bugün olmadı, ama bugün sabah iç çamaşırımda ıslaklık vardı her zaman olmayan bi şey. Fotoğrafa bakar mısınız, acaba dün yani 25inde mi yumurtladım? Yani insanların testlerine bakıyorum iki çizgi de kopkoyu oluyor bende olmama durumu var mı? Ya da yarın ya da diğersi gün mü yumurtlarım. Biraz moralim bozuldu pcos var diye :/Eki Görüntüle 3393322
Geçen de benim de aynı böyleydi cnm hatta hep aynı çıktı sanki yumurtlama oldu ama çatlamamiş gibi cnm bak böyleydi testim. Hatta bu tabloda hayatım da ilk defa yumurtlama kanaması yaşadım

Eklentiler

• IMG_20240217_003140.webp
    IMG_20240217_003140.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar merhaba, şu anda yani 26 şubatta adetimin 15. Günündeyim. 30 ila 32 günde bir adet oluyorum. Bugün ya da yarın yumurtlama olur diye düşündüm. Ama bugün olmadı, ama bugün sabah iç çamaşırımda ıslaklık vardı her zaman olmayan bi şey. Fotoğrafa bakar mısınız, acaba dün yani 25inde mi yumurtladım? Yani insanların testlerine bakıyorum iki çizgi de kopkoyu oluyor bende olmama durumu var mı? Ya da yarın ya da diğersi gün mü yumurtlarım. Biraz moralim bozuldu pcos var diye :/Eki Görüntüle 3393322
Canım selam benimde pko var ama engel değil biraz çektiriyor bize dur bakalım :) hayırlısı 25 Pik gibi duruyor yapmaya devam silikleşmezse çatlama olmuyor belki iki kez yumurtlama olur içine sinmezse doktorda takip yaptır olmadı

Ya şey düşündüm, acaba idara çok mu uzun süre batırdım. O yüzden gittim, bugün yaptığım testi attım yeni test yaptım. Daha koyu çıktı. Sanki yarına pik de yapabilir gibi bilemedim
IMG_20240226_200225.webp

Bide canım ilk 5 dakikasından sonra aşırı kuruma çizgisi yapıyor testler genel olarak böyle özellikle bu testler için demiyorum ilk 5 dk foto al sonrası kuruma yapıyor sonra insan seçemiyor hangi gün nasıl renkti felan kafa karıştırıcı olabiliyo

Bide canım ilk 5 dakikasından sonra aşırı kuruma çizgisi yapıyor testler genel olarak böyle özellikle bu testler için demiyorum ilk 5 dk foto al sonrası kuruma yapıyor sonra insan seçemiyor hangi gün nasıl renkti felan kafa karıştırıcı olabiliyo
Mantıklı bence de öyle yapiyim :)

Ya şey düşündüm, acaba idara çok mu uzun süre batırdım. O yüzden gittim, bugün yaptığım testi attım yeni test yaptım. Daha koyu çıktı. Sanki yarına pik de yapabilir gibi bilemedim
Eki Görüntüle 3393339
Değerlendir canım eşimde sperm sorunu yoksa 2 gün üst üste sorun varsa spermde gün aşırı devam silikleşene kadar

Canım selam benimde pko var ama engel değil biraz çektiriyor bize dur bakalım :) hayırlısı 25 Pik gibi duruyor yapmaya devam silikleşmezse çatlama olmuyor belki iki kez yumurtlama olur içine sinmezse doktorda takip yaptır olmadı
Çok teşekkür ederimm :) siz gebe kaldınız mı peki

Back
X