Tabi yazarımYaparsan beni de haberdar et![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi yazarımYaparsan beni de haberdar et![]()
Sizinle aramda bir gün varBize de bildirin sonucu çok merak ediyorum benim de 16-17 temmuz yumurtlama 18 temmuz çatlama umarım güzel haberler alırız![]()
Umarım çift çizgiyi görürüz o zamanSizinle aramda bir gün var
İnşallah sizin belirtileriniz var mı ya da olursa yazar mısınızUmarım çift çizgiyi görürüz o zaman![]()
Ara kasık ağrımdan başka bir şey yok ümidim de kalmadı açıkçası sizde var mı ?İnşallah sizin belirtileriniz var mı ya da olursa yazar mısınız
Pek şu bu var demek istemiyorum geçen ay çok belirti yaşayıp hastalandımAra kasık ağrımdan başka bir şey yok ümidim de kalmadı açıkçası sizde var mı ?
Sizin belirti var mı az da olsa ben yine belirtilere takılmayacağım dedim ama geçen ay olmayan durumlar oluyorUmarım çift çizgiyi görürüz o zaman![]()
Göğüs ağrısı var ara ara kasık ağrısı ve beyaz bir akıntı siz de var mı belirti ?Sizin belirti var mı az da olsa ben yine belirtilere takılmayacağım dedim ama geçen ay olmayan durumlar oluyor
Akıntı bugün yok ama göğüs ucum değil ama tamamen dokunduğum zaman acıyor ve belimde ağrıyorGöğüs ağrısı var ara ara kasık ağrısı ve beyaz bir akıntı siz de var mı belirti ?
Bugün öğlen saatlerinde aşırı uykum geldi ama uyuyamadımAkıntı bugün yok ama göğüs ucum değil ama tamamen dokunduğum zaman acıyor ve belimde ağrıyor
Benim de göğüs ucum acımıyorAkıntı bugün yok ama göğüs ucum değil ama tamamen dokunduğum zaman acıyor ve belimde ağrıyor
Pazartesi yapacağım çünkü adet günüm 2 si ya da 3 takvimde 4 olarak görülüyor. Tam olarak silikleşmeye 20 sinde başladı kafam karıştı artıkBenim de göğüs ucum acımıyorne zaman test yapacaksın
Peki sen ne yapacaksın canım inşallah ikimiz için güzel haberlerle dolu bir ay olurBenim de göğüs ucum acımıyorne zaman test yapacaksın
Yarın sabah yaparım sanırım bilmiyorum negatif görmekten korkuyorum artık 6 ay olduPeki sen ne yapacaksın canım inşallah ikimiz için güzel haberlerle dolu bir ay olur![]()
Sizin ne kadar kaldı adet gününüzeYarın sabah yaparım sanırım bilmiyorum negatif görmekten korkuyorum artık 6 ay oldu
6 gün kaldı :)Sizin ne kadar kaldı adet gününüze