18:00 da yaptım bugün öğlen fırsatım olmadıDeğil ama başlamış canım sabah mı yaptın eğer sabah testiyse akşam 22 olmadan sıvı alımını kes tuvalete git 2 saat sonra bir test daha yap pik olur belki
Yarın yaparsın sabah büyük ihtimalle pik olur yarın18:00 da yaptım bugün öğlen fırsatım olmadı
Bugunu değerlendireyim mi pekiYarın yaparsın sabah büyük ihtimalle pik olur yarın
2 günde bir değerlendirme yapıyorsan değerlendir canım pik günü ve çatlama günleri önemliBugunu değerlendireyim mi peki
Tamamdır teşekkürler2 günde bir değerlendirme yapıyorsan değerlendir canım pik günü ve çatlama günleri önemli
Evet canım pik çok şükür bu üç günü değerlendir yarın da pik olur büyük ihtimalle 3. Gün çatlayabilir 3 gün önemli değerlendir mutlakaBu sefer oldu galiba P PanikEdoss
Tamamdır canım teşekkürlerEvet canım pik çok şükür bu üç günü değerlendir yarın da pik olur büyük ihtimalle 3. Gün çatlayabilir 3 gün önemli değerlendir mutlaka
Rica ederim canımTamamdır canım teşekkürler
merhaba acaba benim testlerimi de yorumlar mısınız en alttaki bugün. Sizce pik mi veya olacak mıRica ederim canım
Merhabalar canım pik olmamış ama yakın baya koyu çıkmışmerhaba acaba benim testlerimi de yorumlar mısınız en alttaki bugün. Sizce pik mi veya olacak mı
P PanikEdossYaa teşekkür ederim cevabınız için testi ilk defa bu ay kullanmaya başladım ve bugün mü diye heyecanlandım sanırım birazPazar günü şehir dışında olacağız umarım yarın pik i görürüm diyim o zaman
Yaa teşekkür ederim cevabınız için testi ilk defa bu ay kullanmaya başladım ve bugün mü diye heyecanlandım sanırım birazPazar günü şehir dışında olacağız umarım yarın pik i görürüm diyim o zaman
Yanına alırsın pik olmazsa devam edersin müsait bi zaman canım
Evet öyle yapayım tekrar teşekkür ederimYanına alırsın pik olmazsa devam edersin müsait bi zaman canım
Rica ederimEvet öyle yapayım tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?