Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama henüz olmamış ama yakın canımSoldaki Salı akşamı yaptıgım test sağdaki çarşamba sabahı yani bu günler yumurtlama günleri mi tam anlamadım kızlar öncesinde ve sonrasında yaptığım testlerde t çizgisi bunlardan daha silikti
Yani bu günleri değerlendirdim yapmaya devam ediyorum sat 15 eylüldü hala bundan koyupik göremedimYumurtlama henüz olmamış ama yakın canım
Adet bitiminden mi başladınız testi yapmaya öncekileri de sırayla koyup atar mısınız öyle değerlendirelimYani bu günleri değerlendirdim yapmaya devam ediyorum sat 15 eylüldü hala bundan koyupik göremedim
Adet bitiminden mi başladınız testi yapmaya öncekileri de sırayla koyup atar mısınız öyle değerlendirelim
Foto yok bilginiz olsun
29 pike yakın canım devam et yapmaya her gün ikinci idrarla sıvı almadan yap daha net çıkar sonucunEvet 3 gün başladım diğerlerini bugün çöpe attım ama tek tek fotoğrafları var
Teşekkür ederim29 pike yakın canım devam et yapmaya her gün ikinci idrarla sıvı almadan yap daha net çıkar sonucun
Rica ederim beni etiketlersin yarın bakarız canım pik olmuş mu diyeTeşekkür ederim![]()
Rica ederim beni etiketlersin yarın bakarız canım pik olmuş mu diye
Tabi yorum kısmına @ koyup benim ismimi yazın etiketlenirUygulamayı yeni kullanıyorum kusura bakmayın hala tam çözebilmiş değilim yarın mutlaka atıcamm
Devam et canım pik değil
Tamamdır teşekkürlerDevam et canım pik değil
Değil ama başlamış canım sabah mı yaptın eğer sabah testiyse akşam 22 olmadan sıvı alımını kes tuvalete git 2 saat sonra bir test daha yap pik olur belkiP PanikEdoss bugunde pik değil galiba