Ovülasyon testi- yumurtlama günleri

Luluxz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
123
13
28
Selam hanımlar, şubat ayında ovülasyon testi kullandım 12. Gün pik gördüm. O ay kimyasal gebelikte sonuçlandı. Geçen ay rahim filmi ve gerekli olan tahlilleri yaptırdık, doktor hiçbir sorun olmadığını kendiliğinden gebelik oluşabileceğini ve iki adet beklemeyi önerdi, ( aşılama için ). Bu ay ovülasyon tesisine başladım bugün 12. gün ama fotoğrafta görüldüğü üzere hala pik yok, son birkaç gün diğer günlere göre biraz daha koyu çıktı. Bu yumurtlama âdetten sonra sadece 12. gün mü oluyor yoksa ileri ki günlerede sarkabiliyor mu ? Adetim düzensiz oluyor 28-35 gün aralığında.. bu arada altta görünen kırmızı şeritler çift taraflı bant sorulmadan söyleyim.

Eklentiler

• IMG_7797.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 41
Ne kadar düzenli tutmuşsunuz maşallah bende bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım okuduklarım ve sorularıma yanıt olarak kişiden kişiye bu değişiyor bence genelde zaten 14 gün diyorlar yumurtama gününe bence yapmaya devam edin bir kaç gün içinde pik olucaktır umarım herşey gönlünüzce olur

Benimki 15.günde olmuştu yapmaya devam edin herkesin farklı olabilir

Detaylı yazmazsam unuturum karıştırırım diye Teşekkür ederim hepimizin gönlündeki Rabbim kolaylıkla nasip etsin

35e sarkıyorsa regliniz 17-18-19-20. Günlerde de pik görebilirsiniz. Benimde 35ken döngüm19. Günlerde görüyordum şimdi 30a düştü 14-15lerde görüyorum

Adet döngüsü 28-35 arasındaysa daha vardır yapmaya devam edin.

Benim genelde 26-27 civarı oluyordu döngüm ve 14.günde pik gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…