Ne kadar düzenli tutmuşsunuz maşallahSelam hanımlar, şubat ayında ovülasyon testi kullandım 12. Gün pik gördüm. O ay kimyasal gebelikte sonuçlandı. Geçen ay rahim filmi ve gerekli olan tahlilleri yaptırdık, doktor hiçbir sorun olmadığını kendiliğinden gebelik oluşabileceğini ve iki adet beklemeyi önerdi, ( aşılama için ). Bu ay ovülasyon tesisine başladım bugün 12. gün ama fotoğrafta görüldüğü üzere hala pik yok, son birkaç gün diğer günlere göre biraz daha koyu çıktı. Bu yumurtlama âdetten sonra sadece 12. gün mü oluyor yoksa ileri ki günlerede sarkabiliyor mu ? Adetim düzensiz oluyor 28-35 gün aralığında.. bu arada altta görünen kırmızı şeritler çift taraflı bant sorulmadan söyleyim.
Benimki 15.günde olmuştu yapmaya devam edin herkesin farklı olabilirSelam hanımlar, şubat ayında ovülasyon testi kullandım 12. Gün pik gördüm. O ay kimyasal gebelikte sonuçlandı. Geçen ay rahim filmi ve gerekli olan tahlilleri yaptırdık, doktor hiçbir sorun olmadığını kendiliğinden gebelik oluşabileceğini ve iki adet beklemeyi önerdi, ( aşılama için ). Bu ay ovülasyon tesisine başladım bugün 12. gün ama fotoğrafta görüldüğü üzere hala pik yok, son birkaç gün diğer günlere göre biraz daha koyu çıktı. Bu yumurtlama âdetten sonra sadece 12. gün mü oluyor yoksa ileri ki günlerede sarkabiliyor mu ? Adetim düzensiz oluyor 28-35 gün aralığında.. bu arada altta görünen kırmızı şeritler çift taraflı bant sorulmadan söyleyim.
Detaylı yazmazsam unuturum karıştırırım diyeNe kadar düzenli tutmuşsunuz maşallahbende bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım okuduklarım ve sorularıma yanıt olarak kişiden kişiye bu değişiyor bence genelde zaten 14 gün diyorlar yumurtama gününe bence yapmaya devam edin bir kaç gün içinde pik olucaktır umarım herşey gönlünüzce olur
Aaa tamam ozaman teşekkür ederimBenimki 15.günde olmuştu yapmaya devam edin herkesin farklı olabilir
35e sarkıyorsa regliniz 17-18-19-20. Günlerde de pik görebilirsiniz. Benimde 35ken döngüm19. Günlerde görüyordum şimdi 30a düştü 14-15lerde görüyorumSelam hanımlar, şubat ayında ovülasyon testi kullandım 12. Gün pik gördüm. O ay kimyasal gebelikte sonuçlandı. Geçen ay rahim filmi ve gerekli olan tahlilleri yaptırdık, doktor hiçbir sorun olmadığını kendiliğinden gebelik oluşabileceğini ve iki adet beklemeyi önerdi, ( aşılama için ). Bu ay ovülasyon tesisine başladım bugün 12. gün ama fotoğrafta görüldüğü üzere hala pik yok, son birkaç gün diğer günlere göre biraz daha koyu çıktı. Bu yumurtlama âdetten sonra sadece 12. gün mü oluyor yoksa ileri ki günlerede sarkabiliyor mu ? Adetim düzensiz oluyor 28-35 gün aralığında.. bu arada altta görünen kırmızı şeritler çift taraflı bant sorulmadan söyleyim.
Teşekkür ederim35e sarkıyorsa regliniz 17-18-19-20. Günlerde de pik görebilirsiniz. Benimde 35ken döngüm19. Günlerde görüyordum şimdi 30a düştü 14-15lerde görüyorum
Hmm, tamamdır teşekkürlerAdet döngüsü 28-35 arasındaysa daha vardır yapmaya devam edin.
Benim genelde 26-27 civarı oluyordu döngüm ve 14.günde pik gördüm
merhaba pik görebildiniz mi şimdiSelam hanımlar, şubat ayında ovülasyon testi kullandım 12. Gün pik gördüm. O ay kimyasal gebelikte sonuçlandı. Geçen ay rahim filmi ve gerekli olan tahlilleri yaptırdık, doktor hiçbir sorun olmadığını kendiliğinden gebelik oluşabileceğini ve iki adet beklemeyi önerdi, ( aşılama için ). Bu ay ovülasyon tesisine başladım bugün 12. gün ama fotoğrafta görüldüğü üzere hala pik yok, son birkaç gün diğer günlere göre biraz daha koyu çıktı. Bu yumurtlama âdetten sonra sadece 12. gün mü oluyor yoksa ileri ki günlerede sarkabiliyor mu ? Adetim düzensiz oluyor 28-35 gün aralığında.. bu arada altta görünen kırmızı şeritler çift taraflı bant sorulmadan söyleyim.
Hayır hala göremedim çizgi tam koyulaşcak gibi oluyor ama maalesef silik çıkıyor, çok şaşkınım ilk kullandığımda hiç bu kadar gecikmemişti. Bugün 20. Gün ve hala pik olmadımerhaba pik görebildiniz mi şimdi
belki de bu ay yumurtlamasız bir döngü olacak veya adete yakın yumurtlama olacak , belli olmuyor bu işlerHayır hala göremedim çizgi tam koyulaşcak gibi oluyor ama maalesef silik çıkıyor, çok şaşkınım ilk kullandığımda hiç bu kadar gecikmemişti. Bugün 20. Gün ve hala pik olmadı
baksana benimde böyle. yüksek seyrediyor ama takılı kaldı bu şekilde ne pik oluyor ne de tam anlamıyla siliniyor. yüksek bir dalgalanma var bende de ama yeteri kadar yüksek değil...Hayır hala göremedim çizgi tam koyulaşcak gibi oluyor ama maalesef silik çıkıyor, çok şaşkınım ilk kullandığımda hiç bu kadar gecikmemişti. Bugün 20. Gün ve hala pik olmadı
Adet olacağım canım lekelenmeye başladı, demekki bu ay yumurtlama olmadıbelki de bu ay yumurtlamasız bir döngü olacak veya adete yakın yumurtlama olacak , belli olmuyor bu işler
Aaa evet tam anlamıyla pik olmamış acaba seninde bu ay istenilen kadar büyümedi mi yâda polikistik over mi varbaksana benimde böyle. yüksek seyrediyor ama takılı kaldı bu şekilde ne pik oluyor ne de tam anlamıyla siliniyor. yüksek bir dalgalanma var bende de ama yeteri kadar yüksek değil...Eki Görüntüle 3666177
Pike en yakın olan 2. Sıradaki ama tam pik değil, bende de durum bu cok merak ediyorum bu ay yumurtlama oldu mu?baksana benimde böyle. yüksek seyrediyor ama takılı kaldı bu şekilde ne pik oluyor ne de tam anlamıyla siliniyor. yüksek bir dalgalanma var bende de ama yeteri kadar yüksek değil...Eki Görüntüle 3666177
Evet malesef pcos var bende ondan dolayı olgunlaşma aşamasında bir tık geri kalıyor gibi tam sınırda kalıyor herhaldeAaa evet tam anlamıyla pik olmamış acaba seninde bu ay istenilen kadar büyümedi mi yâda polikistik over mi var
2. Sıradakinden daha koyu çıkmadı hala. O yüzden o yumurtlama mı değil mi şu an bilemiyorum bendePike en yakın olan 2. Sıradaki ama tam pik değil, bende de durum bu cok merak ediyorum bu ay yumurtlama oldu mu?
İlla en pik zamanda değerlendireyim diye düşünme çatlama sırasında hazırda sperm bulunması da iyi olur. Bugünden değerlendirmeye başla bence başka sorunun yoksa pik olmaya yakın gözüküyor testinEki Görüntüle 3666855 arkadaslar bu daha koyulaşır mı hangi günleri degerlendirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?