Ovulasyon testi...

Mehinimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
79
14
3
30
Kizlar 2 3 gundur test yapiyorum koyu cizgi cikiyor dunde yaptim koyu yumurta catlarmi??

Testte iki cizgi varya hangisi belirgin onu demek istedim bende ilk yaptigimda biri belirsizdi gittim hamileydim sizinde oyle olabilir

Bi doktora git istersen bende baktirmistim catlamis ti ve beraberlik onermisti

Bi doktora git istersen bende baktirmistim catlamis ti ve beraberlik onermisti
Testte iki cizgi varya hangisi belirgin onu demek istedim bende ilk yaptigimda biri belirsizdi gittim hamileydim sizinde oyle olabilir
merhaba, gebeliğinizi ovulasyon testiyle mi öğrendiniz acaba? bir de testi ne zaman yapmıştınız yani beklenen adet tarihinize kaç gün kala

merhaba, gebeliğinizi ovulasyon testiyle mi öğrendiniz acaba? bir de testi ne zaman yapmıştınız yani beklenen adet tarihinize kaç gün kala
Dokora gittigimde yunurtamin catladigini ogrenmistim ben zaten bi aydan asonrada gebe kaldigimi ogrenmistim

Dün geceden itibaren gebelik testinde silik çizgiyi gördüm hanımlar adete 6 gün var eğer gebelik çıkarsa ovulasyon testiyle erken öğrenmek mümkün gözükücek sanirim

Dün geceden itibaren gebelik testinde silik çizgiyi gördüm hanımlar adete 6 gün var eğer gebelik çıkarsa ovulasyon testiyle erken öğrenmek mümkün gözükücek sanirim
Canım bende ovulasyonla denedim olmadı ama 7 gün kala gebelik testim
Silik çıkmıştı şimdide oğlum kucağımda şükürler olsun

Slm arkadaşlar 5 gündür ovulasyon testi yapiyorum . Bugün çift çizgi belirginleşti . Yumurta çatlamış mı demek oluyor ilişki ne zaman yasamaliyim.adetin 21. Gunundeyim

Eklentiler

• _20180221_164506.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 84
Slm arkadaşlar 5 gündür ovulasyon testi yapiyorum . Bugün çift çizgi belirginleşti . Yumurta çatlamış mı demek oluyor ilişki ne zaman yasamaliyim.adetin 21. Gunundeyim
Değerlendir cnm çift çizgi şuan yumurta çatlayınca çizgi silikleşior cnm

benimde sizin wn son cift cizgi c daha koyu ne yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…